Witajcie dziewczyny. Błagam pomóżcie może któraś miała tak jak ja. 8 lipca (równe 3 tygodnie temu) byłam u ginekologa potwierdzić ciążę- 2 testy pozytywne, brak okresu (ostatnia miesiączka 31.05) z badań krwi wyszło, że jestem w 5 lub 6 tygodniu. Cykle mialam regularne co 22 dni (Tak wiem krótkie ale to norma tak naprawdę). Dzisiaj po 3 tyg udałam się znowu na wizytę kontrolną.. Pan doktor do mnie "To dzisiaj zobaczymy maluszka i posłucham serduszka" ... już po jego minie jak zaczął USG wiedziałam że coś jest nie tak. Brak echa serca, i wciąż tylko pęcherzyk CRL 0.66. Lekarz zaczął mnie uspokajać, że ciąża może być młodsza i mogę być w takim razie w 5 tygodniu a nie w 8-9 jak powinnam... Czy to możliwe? Cykle zawsze miałam regularne co do dnia. Kolejna wizyta za 2 tygodnie ale ja chyba oszaleje do tego czasu.. dodam że nie miałam żadnych objawów poza sennością
reklama
Czy 8 lipca było coś widać na USG?Witajcie dziewczyny. Błagam pomóżcie może któraś miała tak jak ja. 8 lipca (równe 3 tygodnie temu) byłam u ginekologa potwierdzić ciążę- 2 testy pozytywne, brak okresu (ostatnia miesiączka 31.05) z badań krwi wyszło, że jestem w 5 lub 6 tygodniu. Cykle mialam regularne co 22 dni (Tak wiem krótkie ale to norma tak naprawdę). Dzisiaj po 3 tyg udałam się znowu na wizytę kontrolną.. Pan doktor do mnie "To dzisiaj zobaczymy maluszka i posłucham serduszka" ... już po jego minie jak zaczął USG wiedziałam że coś jest nie tak. Brak echa serca, i wciąż tylko pęcherzyk CRL 0.66. Lekarz zaczął mnie uspokajać, że ciąża może być młodsza i mogę być w takim razie w 5 tygodniu a nie w 8-9 jak powinnam... Czy to możliwe? Cykle zawsze miałam regularne co do dnia. Kolejna wizyta za 2 tygodnie ale ja chyba oszaleje do tego czasu.. dodam że nie miałam żadnych objawów poza sennością
Dolvit
Fanka BB :)
Teoretycznie ciąża może być młodsza (moja jest o 6dni młodsza) ale może też niestety i nic nie być... Tzn puste jajoWitajcie dziewczyny. Błagam pomóżcie może któraś miała tak jak ja. 8 lipca (równe 3 tygodnie temu) byłam u ginekologa potwierdzić ciążę- 2 testy pozytywne, brak okresu (ostatnia miesiączka 31.05) z badań krwi wyszło, że jestem w 5 lub 6 tygodniu. Cykle mialam regularne co 22 dni (Tak wiem krótkie ale to norma tak naprawdę). Dzisiaj po 3 tyg udałam się znowu na wizytę kontrolną.. Pan doktor do mnie "To dzisiaj zobaczymy maluszka i posłucham serduszka" ... już po jego minie jak zaczął USG wiedziałam że coś jest nie tak. Brak echa serca, i wciąż tylko pęcherzyk CRL 0.66. Lekarz zaczął mnie uspokajać, że ciąża może być młodsza i mogę być w takim razie w 5 tygodniu a nie w 8-9 jak powinnam... Czy to możliwe? Cykle zawsze miałam regularne co do dnia. Kolejna wizyta za 2 tygodnie ale ja chyba oszaleje do tego czasu.. dodam że nie miałam żadnych objawów poza sennością
Anna 1988
Ja też nie wierzę że aż taka różnica. Niestety ale zapewne źle się zakończy, chociaż cuda się zdarzają, mimo wszystko trzymam za was kciuki.Przepraszam , ale nie wierzę, że może być aż taka różnica, przygotowalabym się na najgorsze , i zrobiła bete
monika1708
Moja ciąża jest młodsza o prawie 2 tyg i jest wszystko ok, poprostu owulacja się przesunęła [emoji2368]
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jeśli cykle masz zawsze regularne, to chyba niestety nic z tego
Lekarz stwierdził ciążę młodszą o 3-4 tygodnie, a Twój cykl trwa 3 tygodnie, więc to niemożliwe
Możesz jeszce iść do innego lekarza, żeby mieć potwierdzenie.
Lekarz stwierdził ciążę młodszą o 3-4 tygodnie, a Twój cykl trwa 3 tygodnie, więc to niemożliwe
Możesz jeszce iść do innego lekarza, żeby mieć potwierdzenie.
Tak był pęcherzyk.Czy 8 lipca było coś widać na USG?
Załączniki
Mała.czarna
Niestety dla mnie nie jest mozliwe zeby byla az taka roznica Skorzystaj z wizyty i innego lekarza.Witajcie dziewczyny. Błagam pomóżcie może któraś miała tak jak ja. 8 lipca (równe 3 tygodnie temu) byłam u ginekologa potwierdzić ciążę- 2 testy pozytywne, brak okresu (ostatnia miesiączka 31.05) z badań krwi wyszło, że jestem w 5 lub 6 tygodniu. Cykle mialam regularne co 22 dni (Tak wiem krótkie ale to norma tak naprawdę). Dzisiaj po 3 tyg udałam się znowu na wizytę kontrolną.. Pan doktor do mnie "To dzisiaj zobaczymy maluszka i posłucham serduszka" ... już po jego minie jak zaczął USG wiedziałam że coś jest nie tak. Brak echa serca, i wciąż tylko pęcherzyk CRL 0.66. Lekarz zaczął mnie uspokajać, że ciąża może być młodsza i mogę być w takim razie w 5 tygodniu a nie w 8-9 jak powinnam... Czy to możliwe? Cykle zawsze miałam regularne co do dnia. Kolejna wizyta za 2 tygodnie ale ja chyba oszaleje do tego czasu.. dodam że nie miałam żadnych objawów poza sennością
reklama
Mała.czarna
Zmartwie Cie ale u mnie tak wygladalo puste jajo plodoweTak był pęcherzyk.
Załączniki