reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
@Karolina9494 i jak wszystko wporzadku ?
Karolina9494
Zaciekawiona BB
Wybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszkaBeta bodajże do 500.000 występuje przy kosmówczaku.
Ja się zastanawiam czy lekarz mógł na USG pomylić go z krwiakiem.
blanny
Ja tylko chciałam Ci napisać, że o synka staraliśmy się ponad rok, nie miałam owulacji, nie pękały pęcherzyki, niedomogą lutealna... Brałam clo, ovitrelle, duphaston...
A jak synek miał 2 latka to mimo, że uprawialiśmy tylko raz seks w tamtym cyklu, zero leków itd, to nagle zaszłam w ciążę.
Czyli fakt, że się miało problem z zajściem w poprzednia ciążę nie oznacza od razu, że z kolejną będzie to samo... Tym bardziej, że po porodzie hormony inaczej pracują itd i "coś" może się naprawić.
Widocznie i u Ciebie tak było.
14/15 tc, to już masz 1/3 ciąży za sobą. Pamiętaj, że teraz prenatalne I i II trymestru są darmowe na NFZ (ze skierowaniem od prywatnego lekarza też).
No i gratulacje Widzę, że już chyba się z tym trochę godzisz... Łatwo nie będzie, ale za to będzie mała różnica wieku i za jakiś czas dzieciaki będą się fajnie razem bawić.
Nudnej i spokojnej ciąży.
A jak synek miał 2 latka to mimo, że uprawialiśmy tylko raz seks w tamtym cyklu, zero leków itd, to nagle zaszłam w ciążę.
Czyli fakt, że się miało problem z zajściem w poprzednia ciążę nie oznacza od razu, że z kolejną będzie to samo... Tym bardziej, że po porodzie hormony inaczej pracują itd i "coś" może się naprawić.
Widocznie i u Ciebie tak było.
14/15 tc, to już masz 1/3 ciąży za sobą. Pamiętaj, że teraz prenatalne I i II trymestru są darmowe na NFZ (ze skierowaniem od prywatnego lekarza też).
No i gratulacje Widzę, że już chyba się z tym trochę godzisz... Łatwo nie będzie, ale za to będzie mała różnica wieku i za jakiś czas dzieciaki będą się fajnie razem bawić.
Nudnej i spokojnej ciąży.
Dwójeczka2
No to gratulacje Życzę zdrowej ciążyWybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszka
I powiedz bo mnie nurtuje, jak się zabezpieczaliście?
Jakoś sporo tu ostatnio ciąż przy zabezpieczeniach
Owulacja
ani razu nie zdarzyło się wam się bez ? Ale złożyliście dopiero w połowie stosunku ?
Ani razu... ze względu na moją szyjkę i badania onkologiczne które musiałam przejsć czekałam na założenie wkładki...
Wybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszka
Mama23?????
To jak zabezpieczaliscie sie to jakim cudem wyszła ciąża i to już taka wysoka ?Wybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszka
Karolina9494
Zaciekawiona BB
Takie rzeczy się zdażają... nic nie daje 100% pewności zabezpieczenia przed ciążąTo jak zabezpieczaliscie sie to jakim cudem wyszła ciąża i to już taka wysoka ?
reklama
lady in black
Moderator
gratulacje! Widzę, że już przetrawiłaś nowinę! Pierwszy trymestr za TobąWybaczcie że dopiero teraz ale potrzebowałam chwili żeby ochłonąć... jednak ciąża i to już całkiem duża szacowany koniec 14t poczatek 15t więc tymbardziej mi to ciężko przychodziło że nie miałam najmiejszych objawów.. no nic będę mamą rok po roku a synek będzie miał braciszka