reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
multimama, bibiana, - serdeczne gratulacje. Witamy w gronie blizniakowych mam. Bedzie nas wiecej niz zaciazonych bo cos nam sie lista ciezarowek do rozpakowania dramatycznie skraca a nowych blizniakowych ciaz nie przybywa. No nic pozostaje nam sie czesciej udzielac I wspierac pozostale kobitki.
Gotadota jedym pokojem sie nie przejmuj na pewno nie bedziecie potrzebowali wiecej przestrzeni na poczatku. Ja przez pierwsze 2 tyg wiekszosc czasu w pokoju maluszkow spedzilam. Najwazniejsze zaby maz byl na koncowce bo ciezko sobie samej poradzic z duzym brzuszkiem a potem z maluszkami. Niech sie wyrabia zbta robota I wraca do Ciebie. Mam nadzieje ze wam sie ulozy w PL ale jak nie to zawsze macie gdzie wrocic a imja sie uciesze bo moze uda nam sie wtedy spotkac..
Pozostalym ciezariweczkom zycze spokojnej ciazy i mniejszych upalow I tak dzielne jestescie ze nie narzekacie tak bardzo na ten gorac ja sobie nie moge wyobrazic jak to musi byc ciezko z brzuszkiem w takie upaly. Oby tak dalej. No I oczywiscie prosze o trzymanie sie wyznaczonych terminow.

Z

Ostatnia edycja:
Multimama
gratulacje!! jestem ciekawa czy sama będziesz z 3 w domu?? hmm... :happy:

a co do listy ona jest tak krótka że mnie przeraża, a co do terminów powinna być chyba układana terminami z OM i co najwyżej w nawiasie CC, aby miało to sens i było przejrzyste ... ale ja mam spaczenie zawodowe może dla tego ....
miałam dziś sen że leże w szpitalu i 40tc i ciągle ryczę bo urodzić nie mogę :crazy: zaczęłam na poważnie nocne pielgrzymki do toalety (dziś 3), a po spacerku w brzuchu 30 min układania się ... eh

Ostatnia edycja:
Ineska no to zobaczymy jak sie akcja potoczy :p

Justynia882 no lista strasznie sie skrocila... Chociaz ja tez późno trafiłam na to forum więc moze niedługo ktoś sie nowy pojawi ;););) a czas leci strasznie szybko..
Ale miałas sen... Chociaz mi teraz coraz częściej zdarzają sie sny związane z porodem, dzieciaczkami itd.
Juz naprawdę nie mogę sie doczekać moich maluchów :)

Gotadora ostatnią wizytę miałam 23.07 wszystko było u mnie ok, szyjka itp. Dzieci różnią się wielkością tylko o 1 dzień, więc u nich też ok. Ale mój lekarz jest bardzo ostrożny i za 2 tygodnie dajemy sterydy na płuca. On mi właśnie mówi o cesarce na początku października i to był by super termin. Poza tym cały czas biorę magnez i czuję się różnie, oszczędzam się i reszta dolegliwości jak w typowej ciąży (zgaga, wycieczki do wc, ciężkość i słoniowatość ;-))

Witam wszystkie szczęśliwe mamy i te które na szczęścia swoje czekają,

to że piszę AŻ 4 post nie oznacza że nie czytam was na bieżąco i nie cieszę się z każdej dobrej waszej wiadomości. Co do pisania owszem nie koniecznie mam na to czas i chęci (m.in. absorbujący 5 latek - któremu muszę poświęcić dużo czasu by nie czuł się odtrącany, więc wymyślanie zabaw, wypadów, wycieczek itp, w te "dosyć gorące" dnie bardziej mnie pochłaniają niż forum. Myślałam że tutaj jest wolność słowa a nie obowiązek słowa - nie ważne.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę szczęśliwych rozwiązań.

reklama
Witam wszystkie szczęśliwe mamy i te które na szczęścia swoje czekają,

to że piszę AŻ 4 post nie oznacza że nie czytam was na bieżąco i nie cieszę się z każdej dobrej waszej wiadomości. Co do pisania owszem nie koniecznie mam na to czas i chęci (m.in. absorbujący 5 latek - któremu muszę poświęcić dużo czasu by nie czuł się odtrącany, więc wymyślanie zabaw, wypadów, wycieczek itp, w te "dosyć gorące" dnie bardziej mnie pochłaniają niż forum. Myślałam że tutaj jest wolność słowa a nie obowiązek słowa - nie ważne.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę szczęśliwych rozwiązań.

ja juz myslalam, ze nas opuscilas :-), albo cos sie stalo, dobrze, ze jestes, wracaj na podium, bo tak cos dziwnie na tym 1 miejscu,

jak twoje bable? jak znosisz ciaze?

Do góry