reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Multimama super wiesci i waga dzieciaczkow rewelacyjna i porod sn normalnie cud miod:-) swietnie ze od poczatku cycujesz oby tak dalej :-)

No dziewczynki teraz to dluzsza przerwa sie szykuje ale potem jak sie sypnie w pazdzierniku to ho ho trzymajcie sie kolejki i jak najdluzej maluchy niech siedza w brzuszkach

Flis12053 ja mam dwujajowe:)

Multimama gratulacje!!!!! Czekamy na relacje i zdjęcia maluszkow;)i wow SN

O kurcze jestem na drugim miejscu juz!!! Ale poleciało teraz:) a pisałam ostatnio ze dopiero na 10tym... Po 27sierpnia zaktualizuje datę porodu bo bede umawiac sie na cc z moja lekarka ;)

Ineska z góry przepraszam jak ukradne Ci pierwsze miejsce jak ustawie termin cc bo moja lekarka nie będzie chyba chciała czekać do 38tyg

Kurcze coś mnie męczą bóle podbrzusza jak na okres ale brzuch nie napięty...

natalie04, wskakuj na 1 miejsce, bo mnie tak dziwnie na nim, jeszcze tyle czasu, a tu nagle z 8 na 1? nie gniewam sie, mozemy sie zamienic miejscami :), pogadaj z gotadora to zamieni miejsca :)

Ineska między Tobą a Nnatali jest równiez tylko jeden dzień różnicy z OM jak między mną a Rachel ... ciekawie będzie :-) ... ja będę dzownić do mojego dr jutro, mam nadzieje,że coś wymyśli aby mnie przyjąć w swój napięty grafik, wtedy będę wiedzieć jak tam moja szyjka, jak torbiel, no i jak moje maluszki ... wydaje mi się,że sporo podrosły, bo niezłe wypukłości mam teraz na brzuchu jak się wypinają

reklama
ineska mi skonczony 38tydzien wypada na 21wrzesnia dlatego tak mam w tabelce ;) i wiem ze dłużej trzymac mnie moja lekarka nie chce... Wiem jednak ze 27sierpnia ustalam z nia termin cesarki więc moze ustalić go wcześniej bo 37 skończony mam 14go wrzesnia więc zobaczymy:) narazie lista niech jest jaka jest a po wizycie tego 27go najwyżej ja aktualizujemy:) a nóż widelec urodzimy w ten sam dzień skoro wg OM różni nas tylko jeden dzień:)

Lilonka super artykuł:) az nie mogę uwierzyć:) 3 razy bliźniaki:) niezłe

Ostatnia edycja:
Do góry