reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Kobitki!!

Mam parę komplecików na rozmiar 50 dla bliźniaków i takich pojedynczych. Jeśli któraś z Was reflektuje to proszę info na priv to prześlę zdjęcia :biggrin2: Pozdrowionka

reklama
Multimama :-) gratulacje!!! i czekamy na wieści!

no to zostało nas 10 ciężarówek ... Dolorez już nie wpisuje, bo się nie odzywa

Ineska - pierwsze miejsce należy do Ciebie!!!

1. Ineska uk
04.październik. 13 ( 18.09.13 CC )
2. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
3. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
4. Raczel
24.październik. 13
5. Flis
15.listopad. 13
6 Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
7. Paolka
29.listopad. 13
8.Nik_i

9. Jjka
5. styczeń. 14
10. Napierajka
8. stycznia.14

mam wiecej newsow od multimamy :), oto tresc sms-a:

"czesc, urodzilam dzisiaj sn o 12:26. Dawid 3090 a Maja 2970 o 12:36, oboje po 10 pkt. Ciagna cyca i sa kochane. Napisze wiecej jak wyjdziemy, pozdrawiam multimama."

Też miałam właśnie pisać :-) akurat esek przylazł na czas kąpania i karmienia.
Multimama - gratulujemy i czekamy na szerszą relację i oczywiście fotki :-)
Ineska - oho szybko wylądowałaś na pierwszym miejscu :-) obyś kròlowała długo na czele listy :-) i dziewczyny pamiętajcie - bez wpychania się w kolejkę ;-)

Multimama kolejna super wiadomość! ale duże Twoje skarbki no i gratulacje SN :-)

Lilonka, ja nie chce się wpychać, mam nadzieje,że moje łobuziaki posłuchają i będą grzecznie czekać na październik. U mnie dr wpisał 24 października, ale wcześniej moja dr z Invicty wpisywała mi 23go i tak wychodzi mi we wszelkich kalkulatorach ... za cel mam obrany 9 październik, a jak wyjdzie 4ty to będziemy mieć najwspanialszy prezent na rocznicę ślubu

Hej! Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Mamusiom ślicznych dzieciaczków :-)
Jak tu wchodziłam pierwszy raz byłam gdzieś na dole, daleko poza 10 miejscem a tu już 4??? Mój 24 październik to termin z OM więc niemożliwy, raczej 40 tygodni w ciąży nie będę. Jak dotrwam do początku października to będzie bardzo dużo.

Rachel mamy niemal identyczny termin :-) tylko u mnie pojawiły się kłopoty i mam zagrożenie przedwczesnym porodem, tak bardzo chciałabym aby to zagrożenie minęło ... a jak Ty się czujesz?

reklama
Ja miałam termin na 28 kwietnia - dotrwałam do 5. A celem był żurek wielkanocny czyli 1 kwietnia. Gotadora już tak jest z ciążami bliźniaczymi, że jednak są obarczone większym ryzykiem, bo obciążenie dużo większe. Ale trzymam kciuki za październik :-)

Do góry