reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Kobitki!!

Mam parę komplecików na rozmiar 50 dla bliźniaków i takich pojedynczych. Jeśli któraś z Was reflektuje to proszę info na priv to prześlę zdjęcia :biggrin2: Pozdrowionka

reklama
Multimama :-) gratulacje!!! i czekamy na wieści!

no to zostało nas 10 ciężarówek ... Dolorez już nie wpisuje, bo się nie odzywa

Ineska - pierwsze miejsce należy do Ciebie!!!

1. Ineska uk
04.październik. 13 ( 18.09.13 CC )
2. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
3. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
4. Raczel
24.październik. 13
5. Flis
15.listopad. 13
6 Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
7. Paolka
29.listopad. 13
8.Nik_i

9. Jjka
5. styczeń. 14
10. Napierajka
8. stycznia.14

mam wiecej newsow od multimamy :), oto tresc sms-a:

"czesc, urodzilam dzisiaj sn o 12:26. Dawid 3090 a Maja 2970 o 12:36, oboje po 10 pkt. Ciagna cyca i sa kochane. Napisze wiecej jak wyjdziemy, pozdrawiam multimama."

Też miałam właśnie pisać :-) akurat esek przylazł na czas kąpania i karmienia.
Multimama - gratulujemy i czekamy na szerszą relację i oczywiście fotki :-)
Ineska - oho szybko wylądowałaś na pierwszym miejscu :-) obyś kròlowała długo na czele listy :-) i dziewczyny pamiętajcie - bez wpychania się w kolejkę ;-)

Multimama kolejna super wiadomość! ale duże Twoje skarbki no i gratulacje SN :-)

Lilonka, ja nie chce się wpychać, mam nadzieje,że moje łobuziaki posłuchają i będą grzecznie czekać na październik. U mnie dr wpisał 24 października, ale wcześniej moja dr z Invicty wpisywała mi 23go i tak wychodzi mi we wszelkich kalkulatorach ... za cel mam obrany 9 październik, a jak wyjdzie 4ty to będziemy mieć najwspanialszy prezent na rocznicę ślubu

Hej! Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Mamusiom ślicznych dzieciaczków :-)
Jak tu wchodziłam pierwszy raz byłam gdzieś na dole, daleko poza 10 miejscem a tu już 4??? Mój 24 październik to termin z OM więc niemożliwy, raczej 40 tygodni w ciąży nie będę. Jak dotrwam do początku października to będzie bardzo dużo.

Rachel mamy niemal identyczny termin :-) tylko u mnie pojawiły się kłopoty i mam zagrożenie przedwczesnym porodem, tak bardzo chciałabym aby to zagrożenie minęło ... a jak Ty się czujesz?

reklama
Ja miałam termin na 28 kwietnia - dotrwałam do 5. A celem był żurek wielkanocny czyli 1 kwietnia. Gotadora już tak jest z ciążami bliźniaczymi, że jednak są obarczone większym ryzykiem, bo obciążenie dużo większe. Ale trzymam kciuki za październik :-)

Do góry