reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Gratulujemy szczęśliwym rodzicom :-) waga bardzo ładna szczególnie Wojtusia :szok:

Gloriane, ja też jestem zestresowana choć jeszcze nie jestem w szpitalu, ale kurczę boję się tej cesarki :baffled:
Po naturalnym było fajnie, odeszły wody, pojechałam urodzić i wróciłam do domu, a tu....takie przygotowania.....stresujące to musi być....

Polka - gratulacje dla dzielnej mamy i dumnego taty :-) Piękna waga maluszków - Wojtuś chłopak na schwał :-) prawie jak mój Maciuś.
Bibiana - mnie w piątek cieli, a we wtorek wypisali. Więc jakoś szczególnie długo po porodzie mnie nie trzymali. Zresztą nawet lepiej - bo ta cholerna rana bolała przy każdym ruchu, a w domku był z nami mężuś.

Lilonka to to wiem, ale ile leżenia przed :szok: ja mam nadzieję, ze nas tez po cc szybko do domku wypuszczą. bo wiadomo w domu zawsze jakoś łatwiej wszystko ogarnąć.

Witam sie wtorkowo:) ale tu sie dzieje!!:)

Polka6 gratulacje dla Ciebie i męża!!!! Teraz czekam na zdjęcia maluszkow :) zdrowka!!!

Multimama teraz koniecznie kolej na Ciebie;)

Lilonka to fajnie ze tak szybko Cię wypuścili:) mam nadzieje ze mnie tez tak wypuszcza szybko:) jedyne czego sie boje to tego ze po cesarce przez bolaca dane będzie mi cieżko ogarnąć sie wkolo siebie ale co tam dam radę!!

Bibiana nie stresuj sie tak:*

Novamama ale duże lobuziaki:) sliczne:p

Gloriane jak tam u Ciebie??

Teraz o mnie:)
I po wizycie:) Zaczynam od Marysi :) mała urosła 473g więc ma 1223g i 38cm;) natomiast Antosia ma juz 1494g i 42cm.szyjka zamknięta i cały czas ta sama długość ;) Antosia dominuje a Marysia nogi pod żebra wciska ze śmiała sie lekarka ze na następnej wizycie będzie trzeba nogę mierzyć i robić usg przez klatkę piersiową:)
pani doktor mówiła ze bardzo ładnie przybierają (zwłaszcza Marysia nadgonila siostrę) no i rosną ładnie:) a ja dalej mam grzecznie leżeć;) najprawdopodobniej na poczatku wrzesnia moje male przyjda na swiat.
Lekarka będzie chciała robić planowana cesarke o ile wcześniej nic sie nie rozkreci:)
ja jestem juz 13kg na plusie!

reklama
polka6
Gratulacje!!! super waga. wracaj szybko do siebie :)

nnatalie04
dziewczyny rosną jak na drożdżach :) oby do września!

a co do pobytu w szpitalu to ja bym chciała jak najdłużej :happy2: hehe tylko ze względu na córę w domu mogę wracać. pierwszy pobyt w szpitalu z córa po porodzi miło wspominam- łóżko regulowane strefowe - nie musiałam sama siadać, posiłki podane, posprzątane :p mała wykąpana przez położna, dokarmiona i przebrana :) o każdej porze dnia i nocy mogłam zadzwonić po pomoc, a w domu... sama sobie wszystko musiałam robić... wiec czasem te 2-5 dni w szpitalu po cc lub sn mogą sie przydać na regeneracje sił.

Do góry