reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Tydzień temu maluchy ważyły po 2300,mam naścienny ze podrosly troszkę przez tydzień. Mam nadzieję ze przez noc nic się nie wydarzy. Jakoś pewniej bym się czuła gdyby coś zaczęło się dziać w ciągu dnia.
Na sali jest ukrop, maluchy szaleją...to będzie ciężka noc.

Polka i Bibiana
miłego pobytu w szpitalu!! ;-) kciuki za Was

Multimama, ogarnij się,bo w końcu któraś z nas Cie zdetronizuje ;-)

Dziękuję za wsparcie,kciuki i dobre słowo :-) ale boję się niezmiennie ;-)

reklama
Glorienne :-)

ja znam taką ciężką noc w szpitalu, gdzie trudno oddychać, bo tak duszno, że nawet okno otwarte nie pomaga - współczuje, życzę aby udało Ci się jakoś zasnąć i żeby maluszki były grzeczne i poczekały jeszcze troszkę ... bo zapowiada się że już za kilka dni je utulisz :-)

Bibiana ;) i &&&&&& za jutro, będzie dobrze, twarda sztuka jesteś!
Zaglądam tu czasem i kibicuję Wam z całego serca, sporo z Was długą i niełatwą drogę przeszło, ale meta już w zasięgu wzroku !!!
Moje chłopaki przecudne, schrupałabym ich :) są już tacy duzi, kumaci, gaduły, i te ich wałeczki na ciałku...miód po prostu!
Jestem z 4 ką dzieci (moje i siostry) na działce, właśnie ogarnęłam chatę i zmywanie i rozsiadłam się przy kominku, bardzo milutko, ale oczy się same zamykają.... Zmęczenie to mój największy prześladowca, już od 5 miesięcy... Dziewczyny, wysypiajcie się ile możecie!!!
A to moi "myśliciele":
image.jpg

Multimama, trzymaj się, jak dotrzesz do 39tyg, a dzieci będą w dobrej kondycji, to nie problem :) Tylko Tobie już pewnie ciężko.... A co do formy porodu, to lekarz pewnie czeka na ułożenie dzieci. Procedury porodowe zależa od szpitala, może czeka na takie ułożenie, które pozwoli mu zakwalifikować Cię do cc?

Gloriane, nie bój się, wszystkie jesteśmy z Tobą &&&&&

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 57
NovaMama jakie masz już duże skarby!też chciałabym być już kilka miesięcy po wszystkim ale nie da się tak przeskoczyć.Wstaw aktualne zdjęcie maluszków.Ja mogłabym chodzić i do 40 tygodnia żebym tylko wiedziała na czym stoję,może jutro ktoś mnie oświeci:-)o zdjęcie jest,coś mi się nie otwierało i nie widziałam go,gapa ze mnie:-)

Ostatnia edycja:
Hello dziewczynki. Melduje ze w kazdej wolnej chwili podczytuje was regularnie I bezzustannie trzymam kciukinza pieknie donoszone brzuszki. Jak sobie pomysle o waszych rozsterkach to jak bym widziala sama siebie 2 miesiace temu. Nie martwcie sie za bardzo I kozystajcie z tych chwil gdy macie choc odrobinke czasubdla siebie bo potem bedzie omto trudno ale maluszki jednym usmiechem sprawia ze zapomnicie o zmeczeniu czy niedospaniu.Pozdrawiam was serdecznie I myslami jestem z Wami.

Poranne ktg wykazalo skurcze co 4 min i to takie dosc solidne,szybko na usg i bable waza po okolo 2500 kg,potem badanie przez ordynatora i okazuje sie ze jest rozwarcie 3 cm, i haslo ze szykujemy sie do ciecia:szok::szok:
Wlasnie czekam na przygotowanie,multimama bardzo Cie przepraszam ze sie wpycham w kolejke,boje sie jak cholera i trzese gaciami. Odezwe sie juz po albo maz napisze. Trzymajcie sie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny

reklama
Polka Ty chyba sobie żartujesz :-) ale fajnie za chwilkę będziesz tulić bąbli:-):tak: aaaaaa ja też już chcę :-D:-D
Będzie dobrze, trzymamy kciuki, choć wierzę, że troszkę się boisz.

Elala ja to już nie mogę się doczekać tych nieprzespanych nocy, podkrążonych oczu i zmęczenia....wiem, ze jeszcze nie raz za tęsknie za spokojem i odpoczynkiem, ale dzieci wynagrodzą mi każdą nieprzespaną noc, miałam dużo czasu na wypoczynek i spanie więc teraz czas na nieprzespane nocki :-D:-D

Multimama a Ty jak????

Gloriane?????

Wy się tu wszystkie z początku listy rozpakujecie i zostanę sama:-(

Do góry