reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Polka -do boju kochana:-) Trzymamy kciuki za Ciebie i maluszki:tak:
Bibiana patrząc na Twój suwak, to już długo sama nie pobędziesz ;-)

NovaMama - ale klocuszki z Twoich chłopaków:-) niech rosną duzi i silni:tak: A jak tam gondole w easywallkerze? Ja mam wrażenie, że jeszcze miesiąc może 1,5 pojeździmy i będzie trzeba montować spacerówkę;-) Smerfy są przede wszystkim długie, a i w szerz niewiele im brakuje :-D

reklama
polka6 wybaczam,że mi się wpychasz i trzymam za Was mocno kciuki!!!!!Bibiana,Gloriane tylko nie bierzcie przykładu z koleżanki.Zaczynam się bać,że ja sobie będę siedziała na pierwszym miejscu a wy wszystkie będziecie już z maluszkami:szok:Nie mogłam dzisiaj spać,głupoty mi się śniły,może to jakiś znak przed wizytą:confused:jak będę po wszystkim to dam znać co i jak.Bibiana trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytkę:tak:

Multimama ja grzecznie czekam, choć przyznam szczerzę , że parę tygodni temu nie wierzyłam, że tyle wtrwam, ale udało się i bardzo się cieszę, mogę jeszcze nawet 2 tyg czekać, ale już bym chciała mieć maluszki po tej stronie :tak:

Polka trzymam kciuki &&&&&&& no chyba że masz już maluszki....

Lilonka Smerfiki dopiero co się urodziły, a już prawie 4 misiace mają :szok: kiedy ten czas zleciał....

Jak czytam o Waszych terminach na cc i skurczach i rozwarciach to mnie szlak jasny z zazdrości trafia:wściekła/y:ja też już chcę wiedzieć na czym stoję:wściekła/y::wściekła/y:Jak dzisiaj się niczego konkretnego nie dowiem to pierwszy raz zacznę żałować,że będę rodziła tu a nie w Polsce:angry:

Bibiana ja też modliłam się o 34 tydzień,później 36 żeby dotrwać a teraz modlę się żeby mieć zdrowe maluszki przy sobie a nie w sobie:-)i z tego wszystkiego dopiero zauważyłam Twój suwaczek,gratuluję!!!!!

Już jesteśmy na bezpiecznej pozycji, dziś i tak pewnie w szpitalu podadzą sterydy na płucka, bo tam gdzie będę rodzić to dziewczynie w 39 tc nawet je podawali :szok:

Multimama ja mocno trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że dziś wszystkiego się dowiesz, oby no bo ileż można czekać na informacje :wściekła/y: może Ciebie też dziś do szpitala wyśle

Polka ale nas zaskoczylas!!!! Kciuki!!!

Bibiana wciąż kciuki trzymam za ciebie, zobaczymy czy będziemy razem finiszowac :-)

Multimama,ech rozumiem twoje zniecierpliwienie :-\ z drugiej strony jaki piękny suwak, waga maluchów pewnie też jest ładna?

Ja wciąż leżę, rano pod ktg żadnych skurczów. Napięcie wciąż jest. Dziś dziewczynę z sali przygotowywali do cc brrr...jestem zlekniona ;-)

Polka &&&&&& kciuki kciuki kciuki!!!! pewnie już tulisz swoje maleństwa!

wklejam listę po aktualizacji :-)

0!!!. Polka
23 lipca 2013!
1. Multimama
7 SIERPNIA 2013
2.Mrówka Netka
CC 29 lipca 13 CC
3. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
4. Bibiana
20.sierpień. 13
5. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
6. Ineska uk
04.październik. 13
7. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
8. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
9. Raczel
24.październik. 13
10. Flis
15.listopad. 13
1 Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
12. Paolka
29.listopad. 13
13.Nik_i

14. Jjka
5. styczeń. 14
15. Napierajka
8. stycznia.14

reklama
Ile ważą maluszki to nie mam pojęcia,mam nadzieję,że jak najwięcej:-)do szpitala to mnie na pewno nie wyślą chyba,że ustalą termin na wywołanie w co bardzo wątpię bo jeszcze za wcześnie.Nie mam pojęcia jak wygląda sprawa od środka bo tu badają dopiero przy porodzie,może gdyby podłączyli ktg albo zajrzeli do środka to sprawa by się przyśpieszyła.No nic,będzie co ma być i nic na to nie poradzę:-(

Do góry