reklama
Napierajka
Fanka BB :)
Oj dzieje się tu widzę, dzieje...
Polka - gratulacje dla Ciebie i szczęśliwego tatusia!!!!:-)
Multimama, a Ty na co jeszcze czekasz? Masuj i poszczypuj brzuszek to pójdzie szybciej (tak mi dzisiaj lekarz powiedział). A jak nie to wieszanie firanek itp.
Ja dzisiaj po wizycie i USG. Okazuje się, że 2 chłopaczków mam w brzuszku. Wszystko z nimi w najlepszym porządku, waga ok. 160 g. Ruchliwi bardzo.
Musze się powili zastanowić nad imionami dla maluszków.
Polka - gratulacje dla Ciebie i szczęśliwego tatusia!!!!:-)
Multimama, a Ty na co jeszcze czekasz? Masuj i poszczypuj brzuszek to pójdzie szybciej (tak mi dzisiaj lekarz powiedział). A jak nie to wieszanie firanek itp.
Ja dzisiaj po wizycie i USG. Okazuje się, że 2 chłopaczków mam w brzuszku. Wszystko z nimi w najlepszym porządku, waga ok. 160 g. Ruchliwi bardzo.
Musze się powili zastanowić nad imionami dla maluszków.
Bibiana
Melduję się z domku :-) ustalilismy z lekarzem że daje mi skierowanie do szpitala, mam pojechać i się z nimi umówić na kiedy mam przyjść, pojechałam ale była tylko położna, dała mi numer i jutro mam dzwonić do konkretnego lekarza i umówić się na przyjęcie, w sumie się cieszę, bo jak pomyslę, ze i 2 tyg bym miała leżeć w szpitalu
A z nami wszystko ok, Lewcio waży ok 2900, a Prawcio ok 2500 lekarz mówi, ze ta waga może się trochę różnić bo to jednak maszyna wylicza na podstawie pomiarów, ale jest bardzo zadowolony z wagi chłopaczków
Super że wasze wizyty udane
Nnatalie dziewczyny super rosną oby tak dalej
Napierajka gratulacje dwóch chłopczyków jednak chłopaki królują wśród bliźniąt
A z nami wszystko ok, Lewcio waży ok 2900, a Prawcio ok 2500 lekarz mówi, ze ta waga może się trochę różnić bo to jednak maszyna wylicza na podstawie pomiarów, ale jest bardzo zadowolony z wagi chłopaczków
Super że wasze wizyty udane
Nnatalie dziewczyny super rosną oby tak dalej
Napierajka gratulacje dwóch chłopczyków jednak chłopaki królują wśród bliźniąt
Ostatnia edycja:
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Jestem i ja!wszystko wiem:-)w poniedziałek rano jadę na wywołanie,będzie sn.dzisiaj nawet mnie zbadał od środka.w końcu jestem zadowolona.Tylko zauważyłam,że mam na wkładce brązowy śluz jak na koniec okresu i tak myślę czy to nie czop przypadkiemnie było tego dużo ale do myślenia daje,jak brązowy to chyba nic złego,gorzej jakby był czerwony,dobrze myślę czy nie
Multimama to trzymam kciuki za poniedziałek &&&&&
0!!! Polka | 23 lipca 2013 |
1. Multimama | 7 SIERPNIA 2013 - 29.07 ???? &&&&& SN |
2.Mrówka Netka | CC 29 lipca 13 CC |
3. Gloriene | 20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08) |
4. Bibiana | 20.sierpień. 13 |
5. Dolorez | 24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień ) |
6. Ineska uk | 04.październik. 13 |
7. Nnatalie04 | 05.październik. 13 ( 21 września ) |
8. Gotadora | 24.padziernik. 13 ( 09 października ) |
9. Raczel | 24.październik. 13 |
10. Flis | 15.listopad. 13 |
1 Justynia | 29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13) |
12. Paolka | 29.listopad. 13 |
13.Nik_i | |
14. Jjka | 5. styczeń. 14 |
15. Napierajka | 8. stycznia.14 |
| |
Bibiana
Multimama nie no nie wierzę w końcu coś wiesz hihi
Super przynajmniej wiesz co i jak i zazdroszczę naturalnego porodu
Brązowy śluz może być po badaniu, hmm a czy czop???? nie wiem, jak mi odpadał to był przeźroczysty, a jak całkowicie odpadł i wody odeszły to krew była czerona....więc nie mam pojęcia czy to może być to....
Super przynajmniej wiesz co i jak i zazdroszczę naturalnego porodu
Brązowy śluz może być po badaniu, hmm a czy czop???? nie wiem, jak mi odpadał to był przeźroczysty, a jak całkowicie odpadł i wody odeszły to krew była czerona....więc nie mam pojęcia czy to może być to....
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Właśnie mi za pierwszym razem odeszły wody a czopa na oczy nie widziałam i mam zagadkęjak będzie tego więcej to zadzwonię do szpitala i zapytam,a może jeszcze dzisiaj mnie weźmie,lekarz pogmerał i może samo się ruszy:-)
Justynia882
multimama2
ja pod koniec ciąży po każdym badaniu plamiłam, mój gin twierdził że to nic takiego i parę kropel może być. Super że masz już termin, jak w pn do szpitala - to pewnie będą wywoływać dopiero w wt rano... tak bynajmniej u mnie robią, że dzień się leży - badania, dieta od wieczora i rano działają od 7 Jednym słowem powodzenia!
Bibiana
no to super każda noc w domu na wagę złota a maluchy super waga ... jej jak ja wam zazdroszczę że jeszcze chwila i będziecie mieli swoje maluszki
Napierajka
Gratuluje chłopaków! Ładna waga, ja miałam w 15t6d 135g i 152g
flis12053
hmm łóżeczko podwójne ?? nie wiedziałam że takie coś jest... są kojce kwadratowe większe od łóżeczka ale nie są podwójne (tzn 2x większe jak standardowe łóżeczko), mają miękkie ścianki, są jedno poziomowe (duży minus przy maluszkach) i chyba nie ma do nich grubych materacy i u mnie są prawie w każdym sklepie dla dzieci choć ja i tak kupuje w 99% przez allegro
ja pod koniec ciąży po każdym badaniu plamiłam, mój gin twierdził że to nic takiego i parę kropel może być. Super że masz już termin, jak w pn do szpitala - to pewnie będą wywoływać dopiero w wt rano... tak bynajmniej u mnie robią, że dzień się leży - badania, dieta od wieczora i rano działają od 7 Jednym słowem powodzenia!
Bibiana
no to super każda noc w domu na wagę złota a maluchy super waga ... jej jak ja wam zazdroszczę że jeszcze chwila i będziecie mieli swoje maluszki
Napierajka
Gratuluje chłopaków! Ładna waga, ja miałam w 15t6d 135g i 152g
flis12053
hmm łóżeczko podwójne ?? nie wiedziałam że takie coś jest... są kojce kwadratowe większe od łóżeczka ale nie są podwójne (tzn 2x większe jak standardowe łóżeczko), mają miękkie ścianki, są jedno poziomowe (duży minus przy maluszkach) i chyba nie ma do nich grubych materacy i u mnie są prawie w każdym sklepie dla dzieci choć ja i tak kupuje w 99% przez allegro
reklama
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Justynia882 nie,tu wywołują tego samego dnia i nie ma żadnej diety czy głodówki.Pierwszy poród też miałam z oksytocyną i znieczuleniem i 10 minut przed tym jak zaczęłam przeć położna kazała mi zjeść przynajmniej snickersa żebym miała więcej siły.Tutaj dają jedzenie do samego porodu zaraz po porodzie też karmią rodzącą i męża:-)
Podziel się: