reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Multimama :confused: można się nieźle wkurzyc po takich wizytach jakie masz Ty...trzymam kciuki aby szybko złapały Cię skurcze.

Zenia trzymam kciuki aby coś z tego było &&&&& może mały już się pcha...

Flis super, że wizyta udana i dziewczynki mają piekną wagę :tak:

reklama
No i już po wizycie i jak nic nie wiedziałam tak dalej nic nie wiem.Wszystko ok,maluchy głowami do dołu i kolejna wizyta 23lipca:wściekła/y:Wychodzi na to,że będą mnie trzymać do końca aż się samo nie zacznie:angry:

Multimama ja widze, ze standard wizyt w calym uk, u mnie tak samo wygladala ostatnia wizyta z glowna p. doktor , 5 minut bylam i zdziwienie wyzej wspomnianej, ze chce cc, a nie sn, bo twinsy sa mniejsze. Pewnie, wszystkie moje znajome rodzily przez cc z jednym dzieckiem, a ja bede napierd...c blizniaki sn. Oszalala kobieta, a na drugi dzien usg 10 minut.

Trzymaj sie juz niedlugo po wszystkim :)

Zenia to wpisuje ... jutro :-)

1. Zenia
4.sierpień. 13 ( 16.lipca.13)
2. Multimama
7. sierpień. 13
3. Julia 85

4. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
5. Bibiana
20.sierpień. 13
6. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
7. Polka
26.sierpień. 13
8. Ineska uk
04.październik. 13
9. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
10. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
11. Raczel
24.październik. 13
12. Flis
15.listopad. 13
13. Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
14. Paolka
29.listopad. 13
15.Nik_i

16. Jjka
5. styczeń. 14
17. Napierajka
8. stycznia.14

Ineska_uk oj można się nieźle wkurzyć:wściekła/y:Ja to chyba nie będę miała nic do gadania jak zadecydują,że będzie sn,pozostaje mi tylko zaufać lekarzom.Jak pytałam czy czeka mnie cc czy sn to powiedział,że powie mi na następnej wizycie,ale ja mam nadzieję,że do kolejnej już nie doczekam i się do tego czasu rozpakuję.

multimama, ja po ostatnich newsach dziewczyny z forum (nie pamietam nicka), jak kazali jej rodzic sn, a drugie juz cc i jeszcze ciachneli syncia w ramie skalpelem, to mialam dosyc i upieralam sie przy cc, a widac bylo, ze p. doctor przyjela to "cc no discussion" z wpisem do white book. A jej argumenty, ze pierwsze dziecko, ktore urodzilam bylo duze, wcale mnie nie przekonalo. Ale jak znam zycie, to sie wszystko okaze w praniu.

heyo :) Podczytuje Was co jakiś czas. Ciesze sie ze powstało to forum dla dubeltowych Mamusiek :)

Jestem w 36 tygodniu i mam cesarke 29 lipca ( czyli za niecałe 2 TYG ;)) Już się nie mogę doczekać :D hehe:D...

Ale to bedzie chyba najdluzsze 2 tygodnie, bo mam ostatnio takie nieprzespane noce (chodzenie cześto siusiu, stawianie sie czeste brzuszka) - masakra jakaś.

Wy też tak macie Mamuski?

Witajcie kochane ciężaróweczki! Mnie od kilku dni boli w okolicach jajników, czasami dość mocno, mam nadzieję że to tylko więzadła się naciągają. siedzę na L4 więc wypoczywam dużo. Wizytę mam 23 lipca, może w końcu dowiem się jak pleć maluszków. No i zmieniam lekarza bo u nas w klinice z zasady nie prowadzi się ciąż, więc jak lekarz wyprowadzi na prostą po in vitro to trzeba szukać sobie lekarza.
Pogoda się poprawia więc mam nadzieję, że moje mulenie trochę odpuści. Czy u Was też mdłości były zależne od pogody?
Mrówka witaj w gronie dubeltówek fajnie, że już na końcówce i masz zaplanowane cc. W jakim szpitalu rodzisz?

Hej dziewczyny!
Zyje, czytam was i 3mam sie w trojpaku... Jeszcze max 10tyg!!! Jestem strasznie zmęczona ostatnio i nie mam sił na pisanie. Podczytuje was i widzę ze nadal wszystkie w trojpaku:)
witam nowe mamusie!!

mnie to relanium normalnie osłabia i usypia dlatego tak mało sie udzielam ostatnio:/
za tydzien kolejna wizyta i kolejna kontrola szyjki...
W domu zamieszanie i kłótnie rodzinne więc mam tyle stresów ze masakra;( eh niech te tygodnie lecą szybciej.

3majcie sie wszystkie ciepło:* 3mam kciuki za mamusie które juz sie powinny rozpakowac albo może juz sa na porodowce? Buziaki :*

reklama
Witaj Mrówka :-) gratulacje pięknego suwaczka :tak: myślę,że te dwa tygodnie to szybko Ci zlecą :-)

Napierajka ja nie pomogę odnośnie złego samopoczucia w ciąży, ja tego nie miałam - czułam się dobrze,żadnych dolegliwości, mdłości - życzę Ci, aby jak najszybciej minęły

Nnatalie a dlaczego bierzesz relanium?

miłego dnia mamuśki :-)

Do góry