reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Gloriane ojjj....mam nadzieję, że jednak potrzymają was w szpitalu jak najdłużej....trzymam kciuki aby było dobrze &&&& a kiedy masz wizyte???

Multimama za dzisiejszą wizyte &&&& daj znać co i jak.

Zenia suwaczek super :-D i idź już rodzić :tak: jedź do szpitala i powiedz im że masz skurcze, że w nocy Cię męczyły i do południa....jak zobaczą u Ciebie 37/38 tc to Cię nie wypuszczą, porobią badania i zrobią cc :tak:

Polka ja też tak miałam, jak znalazłam wózek taki jak chciałam to wydawało mi się za drogo jak na używany przez ponad dwa lata, no i po tych poszukiwaniach znalazłam w takiej cenie jak za używany nowiutki i przynajmniej będę mogła go sprzedać, bo pewnie uzywany 2x ciężko by było:baffled:

Zenia mi się wydaję, ze wczesniej my używac spacerówek bo watpie aby w kombinezonach zmieścili się do gondolek, ale spacerówki rozkładają się na płasko więc zakupie tylko śpiworki i maluszki będą mogły wygodnie podróżować :tak:

Gotadora super że jesteś w domku :tak: duzo leż i odpoczywaj.

Polka mój mąż da znać, a jak nie on to dziewczyny z mojego drugiego forum na pewno:tak: chociaż ja też mam internet w telefonie więc coś skrobne :tak:

reklama
Napierajka rzadko która z nas doczekuje wyznaczonego terminu, ja mam dziś 100 dni do porodu, do 23 października, a wiadomo że data ta jest nierealna. A dla Ciebie wychodzi super prezent pod choinkę :-) trzymam kciuki za jak najdłuższy pobyt maluszków w brzuszku &&&&

Glorienne ojej .... przykro mi, dzielna bądź!

1. Zenia
4.sierpień. 13 ( 15.lipca.13)
2. Multimama
7. sierpień. 13
3. Julia 85

4. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
5. Bibiana
20.sierpień. 13
6. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
7. Polka
26.sierpień. 13
8. Ineska uk
04.październik. 13
9. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
10. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
11. Raczel
24.październik. 13
12. Flis
15.listopad. 13
13. Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
14. Paolka
29.listopad. 13
15.Nik_i

16. Jika

17. Napierajka
8. stycznia.14

Gloriane osz kurde...ale jesli juz to juz jestes prawie na wylocie wiec w szpitalu podadza Ci jakies leki i beda monitorowac, glowa do gory a w ogole to kiedy masz wizyte?
Zenia no wlasnie mi tez sie przypomnialo ze pobudzanie i smyranie sutkow moze przyspieszyc akcje wiec do dziela:-)

Dzięki dziewczyny, wizytę mam jutro. Kurcze ludzilam się jednak że to nie cholestaza bo z dnia na dzień mniej mnie wszystko swędzi a tu taki zonk :-( ech oby już nic więcej mnie nie dopadło :-\

Zenia dziewczyny mają racje stymulacja sutków, schody,seks czyli 3 xS ;-)

No i już po wizycie i jak nic nie wiedziałam tak dalej nic nie wiem.Wszystko ok,maluchy głowami do dołu i kolejna wizyta 23lipca:wściekła/y:Wychodzi na to,że będą mnie trzymać do końca aż się samo nie zacznie:angry:

Napierajka mi jak sie szyjka skróciła i zmiękła to lekarka mówiła że dobrze będzie jak dotrzymam do 35tc jak dotrzymałam to zaczęła mówic ze przed 37tc na pewno urodzę :dry: a teraz już mi tylko gratuluję pięknie donoszonej ciąży i cc planuje dopiero na 39tc :baffled:

gloriane już wysoko jesteś w ciąży także nie martw się :) Jedynie potrzymają cie w szpitalu jeszcze trochę na lekach a potem już cc i z głowy
gotadora możesz edytować już chyba datę mojego porodu bo coś nie zapowiada się żebym dzisiaj rodziła :dry:
multimama chyba będziesz musiała się zacząć starać tak jak ja :sorry2:

Było smyranie cycków, był sex... teraz będą schody i olej rycynowy z samego rana i znowu sex a jutro wieczorem już na 99% szpital chyba że coś mi innego wypadnie :-D
Dzisiaj byłam w auchanie na ostatnich zakupach, łóżeczko wczoraj rozłożył i ubrałam i cholerka idę rodzić

Ejjj lewek prze mocno... wali w pęcherz i nie tylko w pęcherz no tak ciśnie w dół.. boli... będzie coś z tego?? czy to normalne? Bo ja się nie znam :(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ,Ja po wizycie. Dziewczyny rosną jedna ma 502g a druga 517g wiec prawie tak samo. Doktorka zadowolona, zrobiłam pare zakupów dla dzieciaczków i w domku odpoczywam. :)

Do góry