reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Gloriane ojjj....mam nadzieję, że jednak potrzymają was w szpitalu jak najdłużej....trzymam kciuki aby było dobrze &&&& a kiedy masz wizyte???

Multimama za dzisiejszą wizyte &&&& daj znać co i jak.

Zenia suwaczek super :-D i idź już rodzić :tak: jedź do szpitala i powiedz im że masz skurcze, że w nocy Cię męczyły i do południa....jak zobaczą u Ciebie 37/38 tc to Cię nie wypuszczą, porobią badania i zrobią cc :tak:

Polka ja też tak miałam, jak znalazłam wózek taki jak chciałam to wydawało mi się za drogo jak na używany przez ponad dwa lata, no i po tych poszukiwaniach znalazłam w takiej cenie jak za używany nowiutki i przynajmniej będę mogła go sprzedać, bo pewnie uzywany 2x ciężko by było:baffled:

Zenia mi się wydaję, ze wczesniej my używac spacerówek bo watpie aby w kombinezonach zmieścili się do gondolek, ale spacerówki rozkładają się na płasko więc zakupie tylko śpiworki i maluszki będą mogły wygodnie podróżować :tak:

Gotadora super że jesteś w domku :tak: duzo leż i odpoczywaj.

Polka mój mąż da znać, a jak nie on to dziewczyny z mojego drugiego forum na pewno:tak: chociaż ja też mam internet w telefonie więc coś skrobne :tak:

reklama
Napierajka rzadko która z nas doczekuje wyznaczonego terminu, ja mam dziś 100 dni do porodu, do 23 października, a wiadomo że data ta jest nierealna. A dla Ciebie wychodzi super prezent pod choinkę :-) trzymam kciuki za jak najdłuższy pobyt maluszków w brzuszku &&&&

Glorienne ojej .... przykro mi, dzielna bądź!

1. Zenia
4.sierpień. 13 ( 15.lipca.13)
2. Multimama
7. sierpień. 13
3. Julia 85

4. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
5. Bibiana
20.sierpień. 13
6. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
7. Polka
26.sierpień. 13
8. Ineska uk
04.październik. 13
9. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
10. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
11. Raczel
24.październik. 13
12. Flis
15.listopad. 13
13. Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
14. Paolka
29.listopad. 13
15.Nik_i

16. Jika

17. Napierajka
8. stycznia.14

Gloriane osz kurde...ale jesli juz to juz jestes prawie na wylocie wiec w szpitalu podadza Ci jakies leki i beda monitorowac, glowa do gory a w ogole to kiedy masz wizyte?
Zenia no wlasnie mi tez sie przypomnialo ze pobudzanie i smyranie sutkow moze przyspieszyc akcje wiec do dziela:-)

Dzięki dziewczyny, wizytę mam jutro. Kurcze ludzilam się jednak że to nie cholestaza bo z dnia na dzień mniej mnie wszystko swędzi a tu taki zonk :-( ech oby już nic więcej mnie nie dopadło :-\

Zenia dziewczyny mają racje stymulacja sutków, schody,seks czyli 3 xS ;-)

No i już po wizycie i jak nic nie wiedziałam tak dalej nic nie wiem.Wszystko ok,maluchy głowami do dołu i kolejna wizyta 23lipca:wściekła/y:Wychodzi na to,że będą mnie trzymać do końca aż się samo nie zacznie:angry:

Napierajka mi jak sie szyjka skróciła i zmiękła to lekarka mówiła że dobrze będzie jak dotrzymam do 35tc jak dotrzymałam to zaczęła mówic ze przed 37tc na pewno urodzę :dry: a teraz już mi tylko gratuluję pięknie donoszonej ciąży i cc planuje dopiero na 39tc :baffled:

gloriane już wysoko jesteś w ciąży także nie martw się :) Jedynie potrzymają cie w szpitalu jeszcze trochę na lekach a potem już cc i z głowy
gotadora możesz edytować już chyba datę mojego porodu bo coś nie zapowiada się żebym dzisiaj rodziła :dry:
multimama chyba będziesz musiała się zacząć starać tak jak ja :sorry2:

Było smyranie cycków, był sex... teraz będą schody i olej rycynowy z samego rana i znowu sex a jutro wieczorem już na 99% szpital chyba że coś mi innego wypadnie :-D
Dzisiaj byłam w auchanie na ostatnich zakupach, łóżeczko wczoraj rozłożył i ubrałam i cholerka idę rodzić

Ejjj lewek prze mocno... wali w pęcherz i nie tylko w pęcherz no tak ciśnie w dół.. boli... będzie coś z tego?? czy to normalne? Bo ja się nie znam :(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ,Ja po wizycie. Dziewczyny rosną jedna ma 502g a druga 517g wiec prawie tak samo. Doktorka zadowolona, zrobiłam pare zakupów dla dzieciaczków i w domku odpoczywam. :)

Do góry