reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Napierajka witaj i gratuluję podwójnego szczęścia:-)czas szybko mija,szczególnie na tym forum w miłym towarzystwie:-)
Bibianko Widzę,że się zrozumiałyśmy:-)a zenia na pewno odpoczywa po igraszkach z mężem bo przecież od wczoraj zaczęła działać:-Dboję się,że dzisiaj usłyszę wyrok podobny do zeni,że czekają do 39 tygodnia,chyba się wtedy załamię:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane podwójne ciężaróweczki!
Podczytuję Was od kilku dni i cieszę się, że takie fajne forum istnieje. Wcześniej udzielałam się trochę na forum "kto po in vitro", ale w końcu szczęście się do mnie uśmiechnęło i też mam w brzuchu dwie małe istotki!
Zenia, Multimama - gratuluję imponującego suwaczka. Trzymam kciuki za Was. Ja mam jeszcze trochę przed sobą, a chciałabym już być na końcówce. Na razie nie mogę uwolnić się od mdłości i wymiotów. Mam nadzieję, że w końcu przejdą.

Siemka,

Witaj na forum, super, ze jesteś, bo ja też po in vitro i też 15tc :-)

Napierajka witaj! Zobaczysz szybko zleci to oczekiwanie i zaraz bedziesz na koncowce,a to forum jest kopalnia wiedzy dla mam blizniakowych wiec jest z czego czerpac:-)
No wlasnie jak tam nasza Zenia,pewnie Multimama na racje ze odpoczywa po szalenstwach:-) i o dziwo zadna z nas nie wpycha sie w kolejke i oby tak dalej bo mimo ze jest juz ciezko to dzieciaczki w brzuchu bezpieczniejsze sa. Pytalam sie lekarki ile moge w tym szpitalu polezec do rozwiazania to powiedziala ze im dluzej tym lepiej ale gdzies miedzy 37 lub 38 tyg mozna zaczac myslec o cc jesli oczywiscie wczesniej nic sie nie zacznie dziac. Wytrzymam i te 3 tyg w szpitalu jak trzeba bedzie.:-)
Gotadora a Ty jak tam? Mam nadzieje ze Cie wypisali i juz w domku odpoczywasz:-)

Napierajka Witam:-)Miłych miesięcy z naszym forum.

Polka
Szczerze mówiąc ta opcja ze szpitalem wcale nie jest taka zła. Przynajmniej nie będziesz skazana na spontan:tak: Ty i maluchy codziennie pod kontrolą, będziesz spokojna a jak coś zacznie się dziać nie będziesz musiała się stresować bo wszystko będzie na miejscu:tak: Ja czekam dziś na wyniki badań i jeśli się okaże, że dopadła mnie jednak cholestaza to pewnie też pójdę do szpitala i nawet nie ubolewam z tego powodu.
Jak Twoje skurcze na Fenoterolu? Coś się pojawia? Zastanawiam się na ile mocno Fenek hamuje te skurcze, Ile tabletek dziennie bierzesz?

Multimama życzę dobrych albo przynajmniej konkretnych wieści na wizycie dzisiejszej:tak:

Ojj dziewczyny co raz bardziej sie martwię że mam po mamie i nie urodzę bez wywołania porodu :( ciężko mi już cholernie brzuch na prawdę się rwie :( codziennie mam nowe rozstepy. Sex nie pomaga :s jutro olej rycynowy może?
Witam nową mamusię i gratuluję udanego in vitro :)
Bibiana dobrze że wózek ci się podoba a gondolki czytałam że nawet po 4 mcach już idą precz

hej dziewczyny :-)

jestem w domu :-):-D:-):-D:-):-D szyjka 25mm i mam sobie w domciu leżeć :-) z maluszkami wszystko dobrze, ale nie znam żadnych wymiarów, bo nie czekałam na wypis, torbiel nie zwiększyła się, a może ciut się zmniejszyła, bo ma niecałe 15 cm, więc mam się z czego cieszyć ... dziś nasza studniówka - zostało 100 dni do porodu, ciekawe ile na prawdę będzie

Napierajka witaj :-) bardzo sie cieszę, że jesteś wśród nas :-) napisz proszę na kiedy masz termin, Ijka Ty również to uzupełnie naszą rozpiskę

Zenia a może było za mało S :happy2:

1. Zenia
4.sierpień. 13 ( 15.lipca.13)
2. Multimama
7. sierpień. 13
3. Julia 85

4. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
5. Bibiana
20.sierpień. 13
6. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
7. Polka
26.sierpień. 13
8. Ineska uk
04.październik. 13
9. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
10. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
11. Raczel
24.październik. 13
12. Flis
15.listopad. 13
13. Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
14. Paolka
29.listopad. 13
15.Nik_i

16. Jika

17. Napierajka

Gloriane powiem Ci ze po fenoterolu nie jest zle,nastawilam sie na te trzesiawki i walace serce a moze po 2 dobach przyjmowania w szpitalu rece mi troche sie trzesly a teraz juz jest spokoj a biore go juz 3 tydzien w dawce 4x1 i czasami mam twardawy brzuch a na ktg jakies takie minimalne skurcze pojedyncze wychodzily ale nieodczuwalne w ogole.jutro mam ktg wiec zobaczymy,a do tego jeszcze oslonowo staweran 3x1 biore:-)
Z tym szpitalem to masz racje lepiej byc pod opieka niz potem na szybkiego jechac

Zenia bidulko mam nadzieje ze cos sie juz zacznie u Ciebie bo ciezar brzucha jest i to wielki,sama wiem po sobie choc ja kilka tyg za Toba

Zenia,Multimama,Bibiana jakies namiary na siebie ktorejs z dziewczyn zostawcie zeby potem nie bylo nerwowki ze sie nie odzywacie,ja mam neta w komorce ale czasem zanika wiec chyba tez w razie czego zostawie swoj nr zeby ciotki forumowe wiedzialy:-)

Bibiana super ze wozek Ci sie podoba,ja musze w tym tyg sie spiac i juz tak nie wybrzydzac i cos zamowic choc znowu jak jakis mi wpadnie w oko to albo za drogi jak na uzywany albo daleko i nie sa w stanie wyslac tylko trzeba osobiscie odebrac a mnie to nie urzadza bo paliwo drogie i za tanio by nie wyszlo.

Gotadora super ze juz w domku,odpoczywaj :-)

Ostatnia edycja:
Gotadora cieszę się bardzo, że Cię wypuścili :-) Jednak nie ma to jak w domu :tak:

A my... mamy zamiar dalej próbować... nie poddam się tak łatwo :-D widzicie ten mój suwaczek? dwa arbuzy w sobie noszę xD

polka wszystkiego najlepszego dla córeczki!! :)

Dzięki wielkie dziewczyny za tak mile przyjęcie!!!:-) Dobrze, że można nawzajem się wspierać, zwłaszcza jak wokół mało kto rozumie co przeżywamy.
Gotadora teoretycznie termin mam na 8 stycznia 2014, ale mój lekarz mówi, że przed świętami dzieciaczki na pewno będą. Chciałabym wytrzymać jak najdłużej, zobaczymy co natura pokaże.
Jika to będziemy ramię w ramię wszystko przechodzić, cieszę się. U mnie dziś zaczął się 16 tydzień.

Dziewczyny czy jest tu ktoś z Krakowa lub okolic?

reklama
Do góry