reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Zenia no to żeś męża wykończyła ;-) trzymam kciuki i życzę Ci, aby dziś to był Ten Dzień &&&&
Sam się wykończył :-D na 24tą pracuje w tym tyg do 8 rano :-p
nnatali na NFZ
Zenia!!!!! Ty już rodzić będziesz??? Kiedy to zleciało?!
Sama nie wiem :-D ale moje dzieci też chyba nie zauważyły że to już pora ich jest :sorry2:
Różyczko daj jakieś zdjęcie małych :) i fajnie że sobie sama dajesz radę
gloriane fajnie, że pessar trzyma no i jak najkrószej wizyty w szpitalu ci życzę

idę z Chodakowską na schody chyba :dry::dry::dry: wiem wiem... marudzę, nie jedna by chciała donosić tyle co ja i szczerze to bym wytrzymała do tego 39tc gdybym nie czuła jak mi się skóra rwie na brzuchu :crazy: a po za tym da się przeżyć :sorry2:
1004064_509864059087309_1799333739_n.jpg

Załączniki

• 1004064_509864059087309_1799333739_n.jpg
    1004064_509864059087309_1799333739_n.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Oj zenia życzę Ci aby Twoje męczarnie skończyły się jak najszybciej!mi cały czas brzuch twardnieje i powoli przestaje to być przyjemne.Jak to jest z tymi tygodniami,ja już mam maluchy donoszone czy jeszcze byłyby wcześniakami?A jak się liczy te tygodnie ja jestem w 36 czy to już koniec 37?zamotałam się w tym temacie:confused:

Zenia multimama wow wy juz na wylocie. Leci czas!!! Sprobujcie zjesc swiezego ananasa. Mojej kolezance kazano ze niby pomoze na wywolanie ciazy. Jej nie pomoglo. W sumie to soe cieszcie ze dzieciom sie nie spieszy. Dobrze im u was.
Jejku tak weszlam i patrze na te suwaczki i oczom nie wierze ze tyle z wss juz na finishu.
Gotadora - trzymaj sie. Paskudztwo ta cholestoza.
Ineska - to ja mialam taki ciekawy porod. Synus blizne ma a ja sie ciesze ze to ramie a nie np glowka. Mnie niby mowioni ze jak sie upre to zrobia cc ale chyba duzo zalezy na kogo sie trafi.
Witam rowniez nowe mamusie. 15 tydzien ehh kiedy to bylo :))
U nas chlpaki juz 8 miesiecy maja. Rozbrajaja mnie na kazdym kroku a czasem daja popalic i mam ochote ich spowrotem na marsa odeslac albo sprzedac na allegro :p Filip jak mnie zlapie za rece to juz staje na nozki. A to co wyczynia w wannie to szkoda słów- akrobara jeden.
Pozdrawiam ciezaroweczki. Trzymajcie sie dzielnie

Marcikuk :-) dziękuje Ci, ale pomyliłaś mnie troszeczkę - ja mam kłopot z szyjką i torbielą, na razie odpukać nic więcej się nie przypałętało ... czas faktycznie gna jak szalony, choć w tej chwili ja się cieszę, bo normalnie skreślam każdy dzień a Twoje bobaski już taakie duże :-) może jakbyś miała chwilkę to nam je pokażesz?

serdecznie pozdrawiam :-)

gotadora oczywoscie ze cie pomylilam. wejde i mam ty;e do czytania ze chyba musze notatki robic kto co jak i kiedy. Mam nadzieje ze u ciebie wszytsko w porzadku bedzie i szczesliwie wytrwasz do 40 tygodnia :)~
multimama - oj wierze ze sil ci brak ja dotrwalam tylko do 34 tyg a tez juz sil nie mialam.

A to moje pierniki male jedne slodszy od drugiego tylko nie wiem ktory jest ten bardziej slodki :)
20130708_133049(0).jpg20130708_132949.jpg

Załączniki

• 20130708_133049(0).jpg
    20130708_133049(0).jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 58
  • 20130708_132949.jpg
    20130708_132949.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry