sodie86
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a szlag z tymi kalkulatorami i pomiarami usg , chyba dla lekarzy (i dla nas przede wszystkim) najważniejsze jest to,że dzieci rosną i są jakieś tam przyrosty wagi. Ja już na to nie patrzę , poczekam jeszcze trochę i przekonam się ile będą w rzeczywistości ważyć dzieciaki. Jedyne w co wierzę i widziałam to , to że mają długie syrki i Kostuś jest troszkę dłuższy.
Kopią tymi syrkami i przeciągają się tak ,że matka będzie miała iście wyjściowy brzuch (zaczynam się rozglądać za fajnym jednoczęściowym strojem). Oczywiście dlatego,że zamierzam jak najszybciej się da z dzieciakami na basen chodzić Strasznie podobają mi się te zajęcia z niemowlakami na basenach. Niech się uczą od najmłodszych lat/miesięcy a nie takie kaleki jak JA .
Odnośnie wagi to też mi się marzy jak u Onlyone.
Dziewczyny a jak z Waszymi wagami ? U mnie przerażenie w oczach , jak ja się pozbędę tego......
Kopią tymi syrkami i przeciągają się tak ,że matka będzie miała iście wyjściowy brzuch (zaczynam się rozglądać za fajnym jednoczęściowym strojem). Oczywiście dlatego,że zamierzam jak najszybciej się da z dzieciakami na basen chodzić Strasznie podobają mi się te zajęcia z niemowlakami na basenach. Niech się uczą od najmłodszych lat/miesięcy a nie takie kaleki jak JA .
Odnośnie wagi to też mi się marzy jak u Onlyone.
Dziewczyny a jak z Waszymi wagami ? U mnie przerażenie w oczach , jak ja się pozbędę tego......