reklama
kurcze jakoś lilly cały czas chodzi mi po głowie. ciekawe co z nią?
noi mati- jak jej maluszki? jak ona się czuje?
me too
jak bedziecie coś wiedzieć - dajcie znać
dziewczyny a wiemy co z miki? chwalila sie porodem?, nie wiem czy mam jakies zaćmienie czy nie dała jeszcze znaku życia "po" ??
Ostatnia edycja:
Kochane podczytuje Was,bo w końcu sama nie tak dawno tu pisywałam;-)...Nie wiem kiedy te moje bliźniaki tak urosły...tylko patrzeć jak będą chodzić samodzielnie( juz chodzą od początku maja opierajac się o meble,jeździk itp.strasznie szybko jak dla mnie to nastąpiło...Starsza córka miała równo 12mc jak zaczęła wstawać,a tu???EXPRESSY MAŁE;-) )
Któraś pytała o oznaczenia dzieci w szpitalu. U mnie to było tak,że na opaskach mieli napisane "S" bl.1( syn,bliźniak 1), "C" bl.2( córka,bliźniak2).
Któraś pytała o oznaczenia dzieci w szpitalu. U mnie to było tak,że na opaskach mieli napisane "S" bl.1( syn,bliźniak 1), "C" bl.2( córka,bliźniak2).
witajcie dziewczynki
25.05.2012 o godz 20.36 i 20.37 na swiat przyszla MILENKA I MIŁOSZEK
MILENKA Z WAGA 1620 GR DL 44 CM
MIŁOSZEK Z WAGA 1700GR DL 44 CM
dzis wyszlam ze szpitala
cala relacje zdam jutro na spokojnie
a dzis tylko w skrocie bo musze odetchnac ,jestem psychicznie wykonczona przez ten szpital
zaraz jade na dzialke zaczerpnac swierzego powietrza
Milenka ma sie dobrze sama oddycha a Miłoszka beda powoli probowac odlaczyc od respiratora
wiem ze dzieci sa pod dobra opieka i widze ze radza sobie bardzo dobrze
gratuluje reszcie dziewczyn rozpakowanych
jutro sie odezwe papa
25.05.2012 o godz 20.36 i 20.37 na swiat przyszla MILENKA I MIŁOSZEK
MILENKA Z WAGA 1620 GR DL 44 CM
MIŁOSZEK Z WAGA 1700GR DL 44 CM
dzis wyszlam ze szpitala
cala relacje zdam jutro na spokojnie
a dzis tylko w skrocie bo musze odetchnac ,jestem psychicznie wykonczona przez ten szpital
zaraz jade na dzialke zaczerpnac swierzego powietrza
Milenka ma sie dobrze sama oddycha a Miłoszka beda powoli probowac odlaczyc od respiratora
wiem ze dzieci sa pod dobra opieka i widze ze radza sobie bardzo dobrze
gratuluje reszcie dziewczyn rozpakowanych
jutro sie odezwe papa
ankos86
Fanka BB :)
mati fajnie że się odezwałaś.
Gratulacje! mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. dzieciaczki są napewno pod dobrą opieką więc spokojnie poczekasz aż nabiorą siły i będziesz mogła je zabrać do domu. trzymam kciuki żeby Miłosz jak najszybciej zaczął samodzielnie oddychać. a ty odpocznij od tego szpitala, powdychaj świeżego powietrza!
Gratulacje! mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. dzieciaczki są napewno pod dobrą opieką więc spokojnie poczekasz aż nabiorą siły i będziesz mogła je zabrać do domu. trzymam kciuki żeby Miłosz jak najszybciej zaczął samodzielnie oddychać. a ty odpocznij od tego szpitala, powdychaj świeżego powietrza!
dzidka24
Zaangażowana w BB
Anuśka GRATULACJE!! taka chudzinka a dzieciaczki jak z pojedynczej ciąży. Super :-)
Mati trzymaj się i nabieraj sił wreszcie poza szpitalem A dzieciaczki pewnie za chwilę będą już w domku i będzie wszystko ok
Ja dziś nad ranem nie mogłam spać zjadłam pierwsze śniadanie koło 6 ale potem usnęłam. Coraz bardziej nie chce mi się z domu ruszać mąż się śmieje ze mnie że drepczę jak pingwinek
Mati trzymaj się i nabieraj sił wreszcie poza szpitalem A dzieciaczki pewnie za chwilę będą już w domku i będzie wszystko ok
Ja dziś nad ranem nie mogłam spać zjadłam pierwsze śniadanie koło 6 ale potem usnęłam. Coraz bardziej nie chce mi się z domu ruszać mąż się śmieje ze mnie że drepczę jak pingwinek
Wrocilam. Wszystko jest dobrze, Leza sobie jedno na drugim. Maja niecale 6 cm dlugosci Mam brac aspirynke by cisnienia pilnowac. podobno to normalne w ciąży mnogiej. Tez bierzecie cos na cisnienie?
niuleczka - usg genetyczne mam 5 czerwca. troszkę się z mężem na ten temat pokłóciłam bo ja chce a on nie. Ale stanelo na moim i za tydzien jedzieny na scan. Bede sie modlic o pozytywne wyniki, czyli ze jest male ryzyko zespolu Downa.
Mati - trzymaj sie i nabieraj sil, mam nadzieje ze dzieciaczki niedługo będą z Toba w domu
niuleczka - usg genetyczne mam 5 czerwca. troszkę się z mężem na ten temat pokłóciłam bo ja chce a on nie. Ale stanelo na moim i za tydzien jedzieny na scan. Bede sie modlic o pozytywne wyniki, czyli ze jest male ryzyko zespolu Downa.
Mati - trzymaj sie i nabieraj sil, mam nadzieje ze dzieciaczki niedługo będą z Toba w domu
reklama
marcikuk - dlaczego piszesz, że jest podejrzenie ZD? macie jakieś rodzinne obciążenie tą chorobą? Na pewno wszystko będzie dobrze, a genetyczne usg tylko to potwierdzi:-)
Mati - dobrze czytać, że wracasz do sił, odpocznij i powdychaj sobie powietrza na dzialce, odstsresuj sie trochę. Dzieciaczki maja super wagę na taki tc, na pewno szybko nabiora sił. Gratulujemy wymarzonej cipeczki:-), odezwij się jutro
Mati - dobrze czytać, że wracasz do sił, odpocznij i powdychaj sobie powietrza na dzialce, odstsresuj sie trochę. Dzieciaczki maja super wagę na taki tc, na pewno szybko nabiora sił. Gratulujemy wymarzonej cipeczki:-), odezwij się jutro
Podziel się: