reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

nutria to powodzenia na usg :) moze juz plec dzieciaczkow poznasz :) albo i nie ja bylam teraz we wtorek i mi siusiorka u jednego ujrzal hahaha bo drugi to pleckami do nas sie obrocil A jesli mozna wiedziec to czym sie stresujesz?

pozdrawiam cieplutko wszystkie przysze i te obecne mamusie :)

reklama
Dzisiaj miałyśmy wizytę u gina. Macica i szyjka ok- brak infekcji, moja waga +15kg :):biggrin2: Położna była pełna podziwu ze się tak jeszcze fajnie trzymam- bo widać naprawdę ze brzuszek nie jest duży jak na bliźniaki i ten etap ciąży:)
Dziewczynki ważą 1295g i 1309g :tak::tak::tak::tak:- moje kochane....jestem z nich dumna:)! Jedna ma ułożenie główkowe a druga podczas badania miala miednicowe a na końcu główkowe:) a która?? oczywiście ta co zawsze daje mamie popalić:):biggrin2: Ilość wód płodowych oki:)
Ale dr zabił mnie tekstem: chciałbym Pania położyć do szpitala na parę dni obserwacji :szok:. A ja w śmiech- ze po co i ogólnie ze mam męża teraz w szpitalu...i takie tam. Stwierdził ze da mi spokój do końca roku:)..a ja nie mogę leżeć w jego szpitalu bo nie będę w nim rodzic.. muszę się z tego jakoś wykręcić po nowym roku:)

Obraz 044.jpgObraz 160.jpg
a co tam- pokaże Wam to moje M2:)

Ostatnia edycja:
monia, kociakk - dzięki :)
Na usg wszystko wyszło dobrze. i przezierność dobra :) uff..
kociakk - to właśnie tą przeziernością się troszkę stresowałam - bo przy Krzysiu, wyszła niedobra no i się bałam, że znów będzie latanie po doktorach/zaświadczeniach/skierowaniach...
z drugiej strony jest coś co mnie zawsze uspokaja - że w sumie to będzie tak jak miało być od początku. że to, czy dzieci się urodzą zdrowe, czy nie, co z nimi będzie, to już w małym stopniu tak naprawdę ode mnie zależy ... i już :)

milutek - super brzuchol!! :) no i fajnie, że dziewczynki dobrze rosną no i że Ty jesteś w dobrej formie! :)

Milutek ladny brzuszek.... i chyba taki jak mój na końcu ciąży :) ech tesnki mi sie czasem za tym brzuszkiem.
A tak w ogóle to czemu lekarz chce Cie wysłac do szpitala skoro wszystko ok? tak profilaktycznie?

Nutria ciesze sie ze wszystko wyszło ok na usg. :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt ,ja ma jutro i chyba dzisiaj nie usne;-)

Milutek faktycznie nie jest tak duzy jak myślałam ale za to śliczny:tak:to i ja swój pokaże :-)
BRZUŚ 19 TYDZ 006.JPGZrobione wczoraj:-) 115 cm

Rainmanka- gin coś mówił o tym żeby 3 razy w ciąży leżeć w szpitalu- chyba chodzi o L4 bo korzystam z niego już od 7tyg. (11.07.10). A ja się do niego zaśmiałam i mowie ze swój limit wyczerpałam:) popatrzył na mnie dziwnie i chyba dlatego dal mi do końca roku spokój. A może chodzi o kasę dla szpitala- w końcu pacjentka będzie leżeć i kaska z NFZ wpadnie:)

Poziomki-
śliczny brzusio:)

Milutek hmmm ja na zwolnieniu byłam też w sumie od poczatku ciąży tzn tez jakoś od 7 tygodnia, a w szpitalu lezałam tylko raz 5 dni no i pod koniec w ciąży. Ale może co lekarz to inne praktyki. Ważne żeby z Tobą i dziewczynkami było wszystko ok.:)

A tak pokazujecie swoje brzuszki aż mnie na wspomnienia wzięło że też Wam pokaże (tzn przypomnę bo już kiedyś pokazywałam) jak wygladał mój.
to w 25tc
25tc (2).jpg
a tu 10 tygodni później czyli 35
Bez

reklama
Do góry