reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

To ja też się pochwale. Mój brzuchol w 26 tyg. + 2 dni
SDC10435a.jpg

reklama
Monia ale Ty szczuplutka tylko tyle że brzusio spory :) ale jak takiego Synka w nim miałaś i Córeczkę to sie nie dziwie.

Wszystkie macie śliczne brzuszki :) MM , Maga ładne zgrabne brzuszki :)

rainmanka nawet na sali operacyjnej nadziwiali, że jaki duży brzuch (130cm), na izbie przyjęć też, a jeszcze co śmieszniejsze to zawsze on leciał na jedną stronę - tam gdzie mój grubasek był. Na cc była osoba, która miała za zadanie trzymać prosto brzuch :-D:-D:-D
No a teraz jestem ciągle jak w ciąży, łudzę się nadzieją, że macica jeszcze się nie obkurczyła i czekam. Jest 100cm, czyli taki 4-5 miesiąc jak u mnie to było.
Za dużo się rozpasłam też, bo ok.7kg zostało. No ale to tak trudno utrafić z tym wszystkim. Jak się chciało jeść to się jadło, a co tam...

coś mi się przycisnęło niechcący. Chciałam napisać, że myślałam, że już nie mam miejsca, ale widzę, że będę musiała znaleźć jeszcze troche:) super brzuszki, Wszystkie!

Monia, ale Ty jesteś bardzo szczuplutka (wnioskuje po zdjeciu), a brzuchowi musisz dać trochę czasu, macica w przypadku ciąż mnogich jest dużo bardziej rozciągnięta i potrzebuje dużo więcej czasu żeby się wchłonąc.
Bez ćwiczeń to chyba żadna z nas nie wróci do dawnej formy, ale w Twoim przypadku to jeszcze dużo za wcześnie na zaczynanie czegokolwiek.

reklama
Hej dziewczyny:-).
Dawno mnie tu nie było ale mam szpital w domu. Córcia przyniosła z przedszkola grypę jelitową i męczy sie z nia od poniedziałku. Dziś jest już lepiej ale jeszcze do przedszkola nie poszła. Mąż kicha, kaszle i mówi, że boli go gardło. Mnie od wczoraj też coś tam drapie w gardle więc płukam wodą z solą aby się nic nie rozwinęło. teraz siedzę z chusteczką i smarkam:szok:, masakra. Mało tego od paru dni zmieni ła mi się barwa moczu na bardzo ciemną, niby nic nie boli ale się martwie co to może być a tu tak mało dni zostało do porodu. Dziewczynki proszę napiszcie czy może któraś z was też tak ma bądź miała bo naprawdę się boję, że to coś poważnego. Dodam, że dziś zaniosłam mocz do badania ale wyniki dopiero w poniedziałek.
Pozdrawiam.

Do góry