reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

iws

to życzę żeby wszystko odbyło się zgonie z planem. Ja jestem warszawianka bardzo przyszywana, o żadnym szpitalu dużo opinii nie słyszałam, więc było mi właściwie wszystko jedno. Aby tylko dobra opieka była dla nas i dla dzieci.

Na początku też czytałam opinie itp. na temat szpitali - jakos bardzo sie przejmowałam. Teraz najważniejsza jest dla mnie opieka dla Dziewczynek - ja na drugim planie. Dwójka to dwójka - to nie poród jednego dziecka. W naszym przypadku wszystko jest możliwe i do każdej ewentualności należy sie przygotować - a raczej aby personel był przygotowany. Wiadomo miło jest gdy i nas traktują z zainteresowaniem oraz dbają o nasze samopoczucie... pokazują, tłumaczą... jednak opieka dla dzieci jest na pierwszym miejscu.

reklama
Dobry wieczor Mamusie blizniakow..:)

czytam was od niedawna...jakos tam weszla....

i Gratuluje dzieciaczkow....i trzyma kciuki za mamy w 3 paku.....:tak:

sama jestem z ciazy bliznaczej ktora byla juz 20 lat temu....Mam siostre jestesmy 2 jajowe....

buzka pozdrawiam:)

Ps; bede do was wpadac czasem mam nadzieje ze moge:-)

Jej... dziewczyny... nawet nie wyobrazam sobie jakie to musi byc wspaniale nosic dwojeczke pod sercem... a co dopiero trojeczke!!!
Pochwalcie sie swoimi brzucholkami....
Czy jest aktualnie na forum mamuska noszaca trojeczke? :)

pozdrawiam goraco

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Trójpaczki:)
ja już na nogach i obiad zaraz wstawiam, dziś mam wizytę i już usiedzieć spokojnie nie mogę, a nocka taka sobie, chyba podświadomie denerwuję się że mnie dziś w szpitalu zostawi,,,, no nic, pożyjemy zobaczymy
Trzymajcie się cieplutko Brzuchatki, u mnie już prószy śnieg :D

agaB - tak patrzę na Twój suwaczek... 35tc - GRATULUJĘ ! Mój lekarz zapowiedział mi już jakiś czas temu, że "profilaktycznie" położy mnie już w 35tc w szpitalu, aby nic nas nie zaskoczyło. Życzę dobrej opieki (ewentualnie) a tymczasem relaksu ;) przed wizytą u gina ;)

milenka28 - Hejka, bardzo się ucieszyłam jak napisałaś, że wózek Jumper DUO zmieści się w drzwi 90-tki. Szkoda, że nie mam możliwości obejrzenia go przed zakupem. Nie rozumiem też dlaczego producent podaje szerokość 92cm skoro ma mniej... Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...

Myślę, że doświadczenie mam jest bardziej cenne i zamierzam zadzwonić do producenta i to wyjaśnić.

Dzięki i życzę wszystkiego dobrego w 2010 Roku - przede wszystkim dużo zdrowia i siły :)

Monia1110
Olivierek 11:28, waga 3050, Kacperek 11:30, waga 2840, urodzeni przez CC

Mimo że nie miałyśmy okazji się poznać – serdecznie GRATULUJĘ! Chłopcy są faktycznie pokaźni ;)
Życzę szybkiego powrotu do domku i dużo siły… właściwie to nam wszystkim, bo przy dwójce – będzie pewnie różnie ;) Zatem WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! Ah, no i data urodzenia do pozazdroszczenia hihihihi

Kochane, byłam wczorj na wizycie, wyniki dobre, szyjka 31mm zamknięta z obu stron, chłopcy leżą poprzecznie jeden ma główkę po prawej, drugi po lewej, ten co leży da dole jest dość nisko, mam go ponoć w miednicy:szok: może dlatego coraz częściej bolą mnie pachwiny i podbrzusze:tak: maluchy ważą 1085g i 1122g, kolejna wizyta 25.01, dostałam profilaktycznie fenka 3x1/2, izotropin 3x1 i propranolol 2x1 na obniżenie tętna po fenku, czy któraś z Was brała też ten trzeci lek???
buziaczki dla wszystkich

marchewcia - nie brałam żadnych z tych leków... ale sporo tego "profilaktycznie" dostałaś... Do jakiego chodzisz lekarza? I czy będziesz też rodziła w G-e?
Pozdrawiam

No, troszeczkę nadrobiłam czytanie - jak szybko powstają nowe strony ;) Ale na dzisiaj wystarczy. Ciężko siedzi mi się przy kompie-ale co ja się użalam, wszystkie znamy te niewygody :)
Trzymajcie się kobietki
Ps... Proszę trzymajcie kciuki za moje wyniki. Robiłam dzisiaj badania na wątrobę, ponieważ wcześniej w moczu miałam Urobilinogen 4 mg/ml a norma to 0,2 mg/ml - Oczywiście jak poczytałam w necie co to może znaczyć troszkę się przestraszyłam... Jutro odbieram wynik a do gina we wtorek... brrrr
Miłego dnia

reklama
witajcie
trzymam kciuki za mamusie dzisiejsze wizyty,wyniki...

u mnie noc spokojna choć dzieciaki wieczorem robiły brzuch w kwadracik, jakoś na wieczór brzuch mi się stawia bardziej a jak u Was?

pozdrawiam miłego dnia

Do góry