madzia842
Fanka BB :)
Napisał Onna: Mam jeszcze jeden dylemat. Wanienka. WIdziałąm na allegro i w sklepie wanienki i stelaże, ale te stelaże strasznie niestabilne mi się wydają. Mają takie rozkładane nóżki jak deska do prasowania, wydaje mi się że człowiek się zakręci, potknie i wszystko ląduje na ziemi razem z wanienką i z dzieckiem Dlatego poważnie bnioerę pod uwage zakup takiego regaliku z półkami i wanienką tym bardziej że większość ma korek i wężyk, latwiej wodę zmienić szybko itd. Jak myśłicie? Zastanawiałyście się nad takimi rzeczami> Ja nie mam wogole doświadczenia przy dzieciach, przewijak z takiego kombajnu raczej sie nie przyda, bo trzeba wtedy zamknąć wanienkę, ale reszta, wydaje mi się poręczne i wygodne. A że mam sporo miejsca to chyba moge sobie na to pozwolić
Ja już taki regał kupiłam NOWY ZESTAW REGAŁ KĄPIELOWY 5 KOLORÓW 2w1 0045 (862867827) - Aukcje internetowe Allegro
tylko inny wzór. Moim zdaniem bardzo przydatna rzecz nawet w małych mieszkaniach. Przez cały dzień przewijak a jak trzeba wykąpać to można pojechać nim do łazienki(ma kółka). Jak używasz wanienki to przewijak można oprzeć np na pralce sprawdziłam ten patent i można z wody położyć dziecko na przewijak i ubrać. Ponadto dodatkowo dwie pólki więcej na różne pierdołki. Pozdrawiam