Natii91
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy możesz polecić dobrego lekarza? Właśnie w Toruniu szukamToruń po ok. 3 tygodniach ilość wód płodowych się wyrównała, a dzieci nie mają żadnych asymetrii w przyrostach
6 tydzień licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czy od owulacji?Chyba nie..ja już w 6tym miałam dwa serca. To tak standardowo w 6 tyg. raczej. Najwyżej,jak nie będzie jeszcze wiadomo,pójdziesz jeszcze raz
Pewnie odd pierwszego dnia miesiączki, nie śledziłam owu6 tydzień licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czy od owulacji?
Moją ciążę prowadziła Lek. Magdalena Maleńczyk.Czy możesz polecić dobrego lekarza? Właśnie w Toruniu szukam
Co stosowałaś ???Ja miałam na początku ciąży świerzb. Myślałam na początku, że to może być cholestaza, ale swędzenie przybrało taką siłę, głównie na udach i łydkach, doszły do tego krostki, że poszłam do dermatologa i powiedziałam mu o swoich podejrzeniach. Potwierdziło się. Nie życzę nikomu, świąd straszny, można się zadrapać i zapłakać. Do tego bałam się o dzieci, że nie wyleczę tego do porodu, bo po pierwszej kuracji miałam nawrót. Za drugą kuracją cholerstwo zniknęło. Nigdy więcej :-(
Cześć! Ja też jestem w ciąży bliźniaczej 2k2o, termin na 6 kwietnia 2025 Pierwsze tygodnie były dość ciężkie dla mnie, ale od jakiegoś miesiąca wszystko przeszło, czuję się bardzo dobrze. Jestem po badaniach prenatalnych, które też wyszły książkowoCześć dziewczyny!
Znalazłam ten wątek jak dowiedziałam się ze są dwa kropki i tak ostatnie dwa miesiące poczytuje stare stare wpisy i dopiero dziś zobaczyłam ze on nadal jest aktywny
Witam się z Wami mogę dołączyć do waszych rozmów?
Mam ciąże bliźniacza 2k2o, obecnie jestem w 12 tygodniu - w środę mam prenatalne. Termin na 2 marca, ale wszystkie wiemy jak to jest z terminami w trójpaku
U mnie bez problemów, tylko męczyły mnie mdłości i jadłowstręt xonvea pomaga, a tak to luz blus
Są tu jakieś jeszcze mamy w trójpaku? Jak wasze ciąże i sampouczucie?
Heej a już wiesz co masz w brzuchu? u mnie dwóch chłopakówCześć! Ja też jestem w ciąży bliźniaczej 2k2o, termin na 6 kwietnia 2025 Pierwsze tygodnie były dość ciężkie dla mnie, ale od jakiegoś miesiąca wszystko przeszło, czuję się bardzo dobrze. Jestem po badaniach prenatalnych, które też wyszły książkowo
Bylam w środę na prenatalnych, wypadało 12+3 i lekarz stwierdził, że do 16 tygodnia wykształcają się narządy i nic się nie dowiedzieliśmy. 9 października mam wizytę u swojego lekarza, mam nadzieję, że już może wtedy coś się dowiemy. A Ty, w którym tygodniu się dowiedziałaś?Heej a już wiesz co masz w brzuchu? u mnie dwóch chłopaków