reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Na prenatalnych już mi wróżono chłopaków, a na popdzedniej wizycie 15+1 było tak widać jak zrobiła takie nocnikowe ujęcie 🙈 ze nikt już nie miał wątpliwości Haha. To ciekawe jak u ciebie będzie 😀

reklama
a w rodzinie macie jakieś bliźniaki? Bo w sumie u nas w dalszej rodzinie od strony mamy są, ale nawet nie braliśmy pod uwagę, że mogą być bliźniaki 😂
U nas wcale 😬 ale mam pcos i bralam letrozol. Lekarz twierdzi ze od jednej dawki letrozolu rzadko kiedy jest ciąża a co dopiero blizniaki, ale no dla mnie to nie przypadek :p

Ja miałam wycięte z życia kilka dni, bylam przerażona jak sobie poradzimy z dwójka dzieci. Ale bardzo zaczęli wspierać mnie moi rodzice, podbudowali i moje nastawienie się zmieniło - teraz nie mogę się doczekać tych dwóch szkarów 🥰 Termin na początek lutego jakoś masz?

reklama
Ja miałam wycięte z życia kilka dni, bylam przerażona jak sobie poradzimy z dwójka dzieci. Ale bardzo zaczęli wspierać mnie moi rodzice, podbudowali i moje nastawienie się zmieniło - teraz nie mogę się doczekać tych dwóch szkarów 🥰 Termin na początek lutego jakoś masz?
różnie wypada raz koniec lutego raz początek marca, ale moja lekarz mówi o ustalonej z góry cesarce na 38 albo 37 tydzień zależnie od samopoczucia mojego.
Jeej No rozumiem totalnie! A najgorzej się jeszcze w necie naczyta prawda? Ja trafiłam na taki insta a tam babka taki ciągły lament ze masakra, aż po prostu się odechciewało wszystkiego jak się czytało jak jej złe i ciężko. Ale potem zobaczyłam ze ona miała 43 lata, mąż na ciągłych wyjazdach wiec z dziećmi sama. No i myśle ze na 99% miała depresje poporodowa. Potem naszczexie już znalalzam instagramy młodych matek, kochających i widzących radość w tym macierzyńskie :)

Do góry