reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć, wszytskim przyszłym mamom bliźniaków ;) .
Niedawno znalazłam te forum, fajnie ze jest miejece takie ja to, które pozwala wymienić się przemyśleniami i doświadczeniami :). Mam 28lat i jest to moja pierwsza ciążą. Też czekamy na nasze bliźniaki. Obecnie jestem w 27tc i 2 dni. Termin mamy na 27 kwietnia:).
To już bliżej niż dalej 😃 Jak się czujesz? I co u Ciebie w brzuszku siedzi?

reklama
Cześć, wszytskim przyszłym mamom bliźniaków ;) .
Niedawno znalazłam te forum, fajnie ze jest miejece takie ja to, które pozwala wymienić się przemyśleniami i doświadczeniami :). Mam 28lat i jest to moja pierwsza ciążą. Też czekamy na nasze bliźniaki. Obecnie jestem w 27tc i 2 dni. Termin mamy na 27 kwietnia:).
Cześć 🥰 Jak się czujesz? Jakie masz bobaski? Jedno czy dwuowodniowe? Znasz płeć? 🙃 Ja już mam córkę, ma 11 lat. A Ty pierwsza ciąża i od razu na głęboką wodę 😁 U mnie dzisiaj zaczyna się 32 tydzień. Właśnie wróciłam z sesji brzuszkowej 😊 Pisz do nas co u Ciebie. Powinnaś mieć zaraz chyba III prenatalne, co nie? 😊

:) Samopoczucie super, początek był mega trudny tak do 14 tygodnia około. Miałam straszne mdłości i nic mi nie przechodziło przez gardło. He waga mi spadła wtedy o jakieś 6kg, ale już nadrobiłam. :) 😀 W brzuszku chłopczyk i dziewczynka 2o2k więc wszyscy zadowoleni hehe choć ja obstawiałam dwie dziewczynki :) 😀. Tydzień temu miałam usg takie kontrolne z wszystkimi wymiarami , a III trymestru za ok. 3 tyg. Narazie wszytko idzie super, mam nadzieję, że tak będzie do samego końca.
Zaczynamy kompletować wyprawkę, he ja to bym pół sklepu wykupiła gdyby mąż mnie nie stopował;).

@Imagi_nacja daj znać jak tam u lekarza 😊
Ja już po wizycie, wszystko jest dobrze i jeszcze chce mnie przetrzymac bo szyjka i wszystko dobrze trzyma 😅😂 Już oficjalnie o ile samo się nie zacznie to jeszcze 9 wizyta i 14 już cesarka. I w sumie dobrze bo czuje się przeziębiona i do tego czasu mi przejdzie 🙏

Ja już po wizycie, wszystko jest dobrze i jeszcze chce mnie przetrzymac bo szyjka i wszystko dobrze trzyma 😅😂 Już oficjalnie o ile samo się nie zacznie to jeszcze 9 wizyta i 14 już cesarka. I w sumie dobrze bo czuje się przeziębiona i do tego czasu mi przejdzie 🙏
O rety! Wszystko trzyma... tylko czy Ty wytrzymasz? 😁 Ja już mam dosyć, a dopiero 32 tc. Nie wyobrażam sobie nosić za miesiąc dwa 3-kilowe słoniki 😅 W Walentynki masz cesarkę? Jak słodko 😍🤩

O rety! Wszystko trzyma... tylko czy Ty wytrzymasz? 😁 Ja już mam dosyć, a dopiero 32 tc. Nie wyobrażam sobie nosić za miesiąc dwa 3-kilowe słoniki 😅 W Walentynki masz cesarkę? Jak słodko 😍🤩
No ja tez mam dość, ale powiem ci ze drugi dzień słabo się czuje i bałam się ze jak pójdę w niedziele do szpitala to albo mnie mocniej wezmie albo jeszcze jakiś covid mi wyjdzie…a tak to jeszcze jakoś posiedzę w domu dwa tyg i się wykuruje 😃 No wychodzi na to ze w walentynki 😂 fajny prezent by był 😃😍

reklama
Do góry