no, i patrzenie na cerę Jak ładna to chłopiec, jak brzydka to dziewczynka I jeszcze sikanie na nasiona pszenicy coś dawało Może się jeszcze nie zdecydowało?Hehe, wiesz co nie mamale! Jeśli sugerować się zabobonami No to od początku ciąży mam ogromna ochotę na słodycze, w ogóle wszystko co słodkie. Zero śledzi czy kapusty czy ogórków. A to niby wskazuje ze dziewczynki
reklama
Olga.K
Zaangażowana w BB
Dokładnie. To się tak w środku czujejeszcze raz
W pierwszej ciąży mówiłam wszystkim że to będzie córka, tak czułam. Wszyscy mówili, że to z pewnością chłopiec, bo brzuch jak piłka, uroda została. I Paulinka ma już osiem lat a w tej ciąży zaś wiedziałam że coś jest nie halo...od początku takie dolegliwości ciążowe.. mówię sobie: to nie będzie jedno dziecko, nie ma bata no i po tygodniu okazały się bliźniaki 1k2o. I tak czułam, to będą chłopcy..imiona już same się jakoś uczepiły (córka w zasadzie je wymyśliła, też miała nosa że to chłopaki ) i na tych drugich prenatalnych tak sobie myślałam..że jak to będą dziewczynki to my nawet imion nie damy rady wymyślić
No i mąż...on też czuł od początku. On wiedział po prostu co spłodził wiedział co robił
Olga.K
Zaangażowana w BB
Sikanie na nasiona pszenicy ? Ja nie mogę... O tym to nie słyszałamno, i patrzenie na cerę Jak ładna to chłopiec, jak brzydka to dziewczynka I jeszcze sikanie na nasiona pszenicy coś dawało Może się jeszcze nie zdecydowało?
Martaem1983
Fanka BB :)
Hahaha, cera brzydka tzn już lepsza ale była w trądziku idąc tym tropem to już chyba nawet nie będę pytać lekarki hahahahaahahno, i patrzenie na cerę Jak ładna to chłopiec, jak brzydka to dziewczynka I jeszcze sikanie na nasiona pszenicy coś dawało Może się jeszcze nie zdecydowało?
Martaem1983
Dziewczyny, jestem po wizycie i dzisiaj 16 tydz i szyjka ma 32 mm. Jak to wyglądało / wyglada u Was? Mam nakaz leżenia
MamaRadka
Początkująca w BB
u mnie tyle miala od 21 tyg. W 25tc miała 2.5Dziewczyny, jestem po wizycie i dzisiaj 16 tydz i szyjka ma 32 mm. Jak to wyglądało / wyglada u Was? Mam nakaz leżenia
MamaRadka
Początkująca w BB
słuchaj lekarza i jak najwięcej lezu mnie tyle miala od 21 tyg. W 25tc miała 2.5
Martaem1983
No właśnie a u mnie dopiero 16bardzo się bojeu mnie tyle miala od 21 tyg. W 25tc miała 2.5
Olga.K
Zaangażowana w BB
Ja miałam dwa razy dłuższą w tym tygodniu. Ale już w 20tc mi się skróciła w sumie do 6mm. Skończyło się szpitalem, krążkiem i leżeniem. Do tej pory leżę i nic strasznego nic się nie dzieje. Bądź dobrej myśli, dbaj o siebie (a raczej niech rodzinka dba ) i słuchaj lekarza. Jak masz leżeć to leż. Przynajmniej odpoczniesz przed porodem porządnieNo właśnie a u mnie dopiero 16bardzo się boje
reklama
Martaem1983
Lekarka powiedziała ze ona jest w normie ale ze trzeba obserwować i sprawdzić czy się nie skraca dlatego mam leżeć do 31.05 i wtedy sprawdzimy. Miałaś jakieś objawy skracającej się szyjki ?Ja miałam dwa razy dłuższą w tym tygodniu. Ale już w 20tc mi się skróciła w sumie do 6mm. Skończyło się szpitalem, krążkiem i leżeniem. Do tej pory leżę i nic strasznego nic się nie dzieje. Bądź dobrej myśli, dbaj o siebie (a raczej niech rodzinka dba ) i słuchaj lekarza. Jak masz leżeć to leż. Przynajmniej odpoczniesz przed porodem porządnie
Podziel się: