reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Trzecią dobę strasznie się drapę. Dłonie, stopy, nogi ogólnie... Dzisiaj pojechałam zrobić badania krwi czy aby przypadkiem cholestaza się nie zaczyna. Ale większość badań w normie. Jednakże lekarz powiedział, że nie ma co czekać skoro coś się dzieje. Powiedział że po tylu tygodniach z krążkiem i brania leków może coś się dziać (nie wiem w sumie co). Tak więc jutro z rana tylko mąż odwiedzi mechanika, wymieni olej i jedziem na urlop do szpitala :)
A kwasy żółciowe też badala bo to właśnie one są wyznacznikiem cholestaza?

Oby tylko wszystko było okej, ale chyba jak będę leżeć to nic się złego nie powinno stać co nie ?
Bądź dobrej myśli. To podstawa. Ja też na początku się bałam, nie wierzyłam że dotrzymam tak długo.. hormony w ciąży robią też swoje :) ale staram się leżeć i myśleć pozytywnie. Brzydka pogoda za oknem? Patrzcie wszyscy, wy idziecie do pracy, a ja leżę i pachnę :) o, bałagan? Kochanie, zamieć tu i tam, ugotowałbyś jeszcze może coś dobrego? :D a ja sobie poczytam książkę, obejrzę dobry film czy jeszcze coś innego. Dodatkowo jak się tak leży to z nudów można zrobić listę zakupów czy to na co dzień, czy do wyprawki :) w necie sporo rzeczy można kupić też. Więc będziesz miała co robić w tym łóżku :) tylko pamiętaj proszę - nie zamartwiaj się, a wtedy wszystko się ułoży ☀️

Bądź dobrej myśli. To podstawa. Ja też na początku się bałam, nie wierzyłam że dotrzymam tak długo.. hormony w ciąży robią też swoje :) ale staram się leżeć i myśleć pozytywnie. Brzydka pogoda za oknem? Patrzcie wszyscy, wy idziecie do pracy, a ja leżę i pachnę :) o, bałagan? Kochanie, zamieć tu i tam, ugotowałbyś jeszcze może coś dobrego? :D a ja sobie poczytam książkę, obejrzę dobry film czy jeszcze coś innego. Dodatkowo jak się tak leży to z nudów można zrobić listę zakupów czy to na co dzień, czy do wyprawki :) w necie sporo rzeczy można kupić też. Więc będziesz miała co robić w tym łóżku :) tylko pamiętaj proszę - nie zamartwiaj się, a wtedy wszystko się ułoży ☀️
Dziękuje 🥰bardzo długo staraliśmy się o ciążę wiec dlatego takie nerwy🙄

Dziękuje 🥰bardzo długo staraliśmy się o ciążę wiec dlatego takie nerwy🙄
U nas to samo...dwa poronienia i po dwóch latach ponad stało się ❤️❤️ i to w sumie jak już się poddaliśmy. Już się pogodziliśmy z tym że córka będzie jedynaczką i już. A jednak się udało :) więc też pilnujemy tej ciąży i doskonale Cię rozumiem

reklama
Do góry