reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Trzecią dobę strasznie się drapę. Dłonie, stopy, nogi ogólnie... Dzisiaj pojechałam zrobić badania krwi czy aby przypadkiem cholestaza się nie zaczyna. Ale większość badań w normie. Jednakże lekarz powiedział, że nie ma co czekać skoro coś się dzieje. Powiedział że po tylu tygodniach z krążkiem i brania leków może coś się dziać (nie wiem w sumie co). Tak więc jutro z rana tylko mąż odwiedzi mechanika, wymieni olej i jedziem na urlop do szpitala :)
A kwasy żółciowe też badala bo to właśnie one są wyznacznikiem cholestaza?

Oby tylko wszystko było okej, ale chyba jak będę leżeć to nic się złego nie powinno stać co nie ?
Bądź dobrej myśli. To podstawa. Ja też na początku się bałam, nie wierzyłam że dotrzymam tak długo.. hormony w ciąży robią też swoje :) ale staram się leżeć i myśleć pozytywnie. Brzydka pogoda za oknem? Patrzcie wszyscy, wy idziecie do pracy, a ja leżę i pachnę :) o, bałagan? Kochanie, zamieć tu i tam, ugotowałbyś jeszcze może coś dobrego? :D a ja sobie poczytam książkę, obejrzę dobry film czy jeszcze coś innego. Dodatkowo jak się tak leży to z nudów można zrobić listę zakupów czy to na co dzień, czy do wyprawki :) w necie sporo rzeczy można kupić też. Więc będziesz miała co robić w tym łóżku :) tylko pamiętaj proszę - nie zamartwiaj się, a wtedy wszystko się ułoży ☀️

Bądź dobrej myśli. To podstawa. Ja też na początku się bałam, nie wierzyłam że dotrzymam tak długo.. hormony w ciąży robią też swoje :) ale staram się leżeć i myśleć pozytywnie. Brzydka pogoda za oknem? Patrzcie wszyscy, wy idziecie do pracy, a ja leżę i pachnę :) o, bałagan? Kochanie, zamieć tu i tam, ugotowałbyś jeszcze może coś dobrego? :D a ja sobie poczytam książkę, obejrzę dobry film czy jeszcze coś innego. Dodatkowo jak się tak leży to z nudów można zrobić listę zakupów czy to na co dzień, czy do wyprawki :) w necie sporo rzeczy można kupić też. Więc będziesz miała co robić w tym łóżku :) tylko pamiętaj proszę - nie zamartwiaj się, a wtedy wszystko się ułoży ☀️
Dziękuje 🥰bardzo długo staraliśmy się o ciążę wiec dlatego takie nerwy🙄

Dziękuje 🥰bardzo długo staraliśmy się o ciążę wiec dlatego takie nerwy🙄
U nas to samo...dwa poronienia i po dwóch latach ponad stało się ❤️❤️ i to w sumie jak już się poddaliśmy. Już się pogodziliśmy z tym że córka będzie jedynaczką i już. A jednak się udało :) więc też pilnujemy tej ciąży i doskonale Cię rozumiem

reklama
Do góry