reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ehh, jedyne co pozostaje to uzbroić się w cierpliwość 🙈🙉🙂
Podejrzewam, że tak :)
W moim przypadku ten czas został znacznie przedłużony. Bo jakby się dopatrzeć, to już na pierwszych prenatalnych było widać (nawet na zdjęciach widać ładnie), ale powiedziałam wtedy pani doktor, że chcę usłyszeć jedynie o stanie zdrowia dzieci, płeć była dla mnie drugorzędną rzeczą :) i tak też postąpiła.

Podejrzewam, że tak :)
W moim przypadku ten czas został znacznie przedłużony. Bo jakby się dopatrzeć, to już na pierwszych prenatalnych było widać (nawet na zdjęciach widać ładnie), ale powiedziałam wtedy pani doktor, że chcę usłyszeć jedynie o stanie zdrowia dzieci, płeć była dla mnie drugorzędną rzeczą :) i tak też postąpiła.
Nie ni wiadomo ze najważniejsze zdrówko maluchów. Mi pani dr od prenatalnych mówiła ze s 16 tyg będzie widać wiec tak sobie po cichutku mysle ze może jutro na wizycie moja pani dr coś ujrzy ( ona tez wykonywała kiedyś prenatalne), ale na spokojnie podchodzę bo jak mam wiedzieć na 70% procent to to zadna informacja bo wiadomo ze wszystko może się zmienić 🙈

Nie ni wiadomo ze najważniejsze zdrówko maluchów. Mi pani dr od prenatalnych mówiła ze s 16 tyg będzie widać wiec tak sobie po cichutku mysle ze może jutro na wizycie moja pani dr coś ujrzy ( ona tez wykonywała kiedyś prenatalne), ale na spokojnie podchodzę bo jak mam wiedzieć na 70% procent to to zadna informacja bo wiadomo ze wszystko może się zmienić 🙈
otóż to.. a nie masz jakichś przeczuć ? Bo ja od razu wiedziałam, że to panowie będą :D i pamiętam, jak poszłam na te badania prenatalne i bałam się, żeby babeczka nie powiedziała, że to dziewczynki :D od samego początku miałam przeczucie

otóż to.. a nie masz jakichś przeczuć ? Bo ja od razu wiedziałam, że to panowie będą :D i pamiętam, jak poszłam na te badania prenatalne i bałam się, żeby babeczka nie powiedziała, że to dziewczynki :D od samego początku miałam przeczucie
prawda? Ja też miałam swój przeczuć w głowie. Wiedziałam, że to będzie chłopiec i dziewczynka. Chłopiec miał być na bank, bo przed tym zanim wiedziałam, że jestem w ciąży przyszedł się dogadać co do warunków życia u nas :D A dziewczynka... No, ona była oczywistością, jakby była zaklepana i już :D I nawet sama sobie imię wybrała :D Jak ktoś mnie pyta: ale, że niby jak?! Odpowiadam: nie wiem! :D

Hehe, wiesz co nie mam😊ale! Jeśli sugerować się zabobonami No to od początku ciąży mam ogromna ochotę na słodycze, w ogóle wszystko co słodkie. Zero śledzi czy kapusty czy ogórków. A to niby wskazuje ze dziewczynki 🤣

reklama
Do góry