Ja biore magnezin, bralam asmag ale meczyl mnie i zmienilam. Gin kazal mi brac magnez który nie ma b6, ale wiem ze niektorym dziewczynom kaza kupowac wlasnie z nim. Sa dni ze biore 4x2, bo tak sie brzuch spina, wiec to chyba kwestia tego zeby b6 nie przedawkowac.A kiedy masz wizytę? Ja idę w następny czwartek. I też mam nadzieję że dowiem się. Chociaż ostatnio miałam sen że z lewej strony chłopczyk. Zobaczymy czy się sprawdzi.
Super,że wszystko dobrze .
Dziewczyny, jaki magnez bierzecie? Czy może być ten rozpuszczalny?
reklama
Halszka_00
Fanka BB :)
Witam sie i ja!
Po dzisiejszej wizycie wyglada to następująco
31t2d i dziewczynka 1400g a chłopiec 1540g. Różnica się zmniejszyła, kobitka zaczęła gonić brata
Moja szyjka twarda, zamknięta i jak to gin określił dluga jak u żyrafy, że bez ciąży bywają krótsze. Ma 4,7 cm
Badania w normie.
Ułożone tak jak ostatnio. Dziewczynka glowkowo, chłopiec posladkowo.
W poniedziałek mam wizytę w sprawie cc. Zobaczymy jak się na to zapatruja w moim przypadku
No to super, że wszystko coraz lepiej.
A kiedy masz wizytę? Ja idę w następny czwartek. I też mam nadzieję że dowiem się. Chociaż ostatnio miałam sen że z lewej strony chłopczyk. Zobaczymy czy się sprawdzi.
Super,że wszystko dobrze .
Dziewczyny, jaki magnez bierzecie? Czy może być ten rozpuszczalny?
Mam w piątek Chyba, że ktoś spadnie z planu.
ania_ka87
ja zadnego magnezu nie bralam
u mnie dzis 36+6 na wizycie wyszlo ze jedna coreczka przestala rosnac wiec skierowanie w poniedzialek 8 rano z torba mam byc na czczo na oddziale dziewczynki waza po 2,5 kg bo dla odmiany mniejsza dogonila wieksza
u mnie dzis 36+6 na wizycie wyszlo ze jedna coreczka przestala rosnac wiec skierowanie w poniedzialek 8 rano z torba mam byc na czczo na oddziale dziewczynki waza po 2,5 kg bo dla odmiany mniejsza dogonila wieksza
No widzisz czyli jednak dziewczyny pomogly Ci w realizacji planu POROD W SIERPNIU 2,5kg to i tak juz ladnie, pakujcie sie w weekend, maz niech chlopakow ogarnia i za tydzien będziecie w domuja zadnego magnezu nie bralam
ania_ka87
no myslalam ze beda mialy 2,7 kg no ale przez dwa tygodnie Basia przybrala tylko 100 gram a Asia z kolei dogonila siostre i przybrala 300 g
dobrze ze dotrwalysmy do bezpiecznego czasu i do w miare dobrej wagi , mozna byc dobrej mysli
torba spakowana ale w kolko chodze i sprawdzam cos jeszcze bo mam wrazenie ze czegos nie mam
jutro rusze z produkcja jedzenia dla chlopcow i z ostatnimi porzadkami choc mam w miare ogarniete to cos sie znajdzie
dobrze ze dotrwalysmy do bezpiecznego czasu i do w miare dobrej wagi , mozna byc dobrej mysli
torba spakowana ale w kolko chodze i sprawdzam cos jeszcze bo mam wrazenie ze czegos nie mam
jutro rusze z produkcja jedzenia dla chlopcow i z ostatnimi porzadkami choc mam w miare ogarniete to cos sie znajdzie
zuzik85
@ania_ka87 mocno trzymam kciuki za szczęśliwe spotkanie.
Dawaj znać jak tylko nabierzesz sił.
2,5kg jak na bliźniaki to ładna waga. A przez te kilka dni może jeszcze skoczy.
:*
Dawaj znać jak tylko nabierzesz sił.
2,5kg jak na bliźniaki to ładna waga. A przez te kilka dni może jeszcze skoczy.
:*
Moj gin mowi ze blizniaki jak maja 2200 to juz sa traktowane jako donoszone bedzie dobrze, dziewczyny juz silne sa i szybko wyjdziecie na ile dni szpitala sie nastawiasz?no myslalam ze beda mialy 2,7 kg no ale przez dwa tygodnie Basia przybrala tylko 100 gram a Asia z kolei dogonila siostre i przybrala 300 g
ania_ka87
Moj gin mowi ze blizniaki jak maja 2200 to juz sa traktowane jako donoszone bedzie dobrze, dziewczyny juz silne sa i szybko wyjdziecie na ile dni szpitala sie nastawiasz?
jak sie uda i ciachna mnie w poniedzialek od razu to max do czwartku
mama płci męskiej
Tak byłoby najlepiej, bo każdy wie, że w domu zawsze szybciej się dochodzi do siebie i z dziećmi szybciej można się dogadać
reklama
Heda
Powodzenia... Będę trzymać kciuki w poniedziałek. I tak się nie nastawiaj na ten czwartek... bo czasem żółtaczka może pokrzyzowac plany. Jak sobie człowiek coś zaplanuje i jest inaczej to bywa ciężko... na spokojnie ile będzie trzeba i oby jak naj mniej... [emoji110] [emoji110]jak sie uda i ciachna mnie w poniedzialek od razu to max do czwartku
Podziel się: