reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
idzie do przedszkola od wrzesnia z czego z pewnoscia mlodszy nie bedzie zadowolony bo bedzie mu sie nudzic 8-)
to jest moja prywatna grupa przedszkolno zlobkowa :D
[emoji2] [emoji2] [emoji2]
No ale Ty odspaniesz może! Albo inaczej, poczujesz różnicę między bliźniakami i 1 dzieckiem, a bliźniakami a dwojgiem [emoji41]
A teraz dziewczyny będą? Czy chłopaczki do drużyny? Coś kojarzę, że o drużynie piłkarskiej pisałaś, ale nie jestem pewna, czy to Ty byłaś[emoji4]

[emoji2] [emoji2] [emoji2]
No ale Ty odspaniesz może! Albo inaczej, poczujesz różnicę między bliźniakami i 1 dzieckiem, a bliźniakami a dwojgiem [emoji41]
A teraz dziewczyny będą? Czy chłopaczki do drużyny? Coś kojarzę, że o drużynie piłkarskiej pisałaś, ale nie jestem pewna, czy to Ty byłaś[emoji4]

nie u mnie dla urozmaicenia po dwoch chlopcach rok po roku teraz beda dwie dziewczynki ;) jakas rownowaga w przyrodzie musi byc :p

nie u mnie dla urozmaicenia po dwoch chlopcach rok po roku teraz beda dwie dziewczynki ;) jakas rownowaga w przyrodzie musi byc :p
Ja chciałam też taką równowagę i od początku byłam pewna, że dwie dziewczynki będą, ale lekarz stwierdził inaczej:rolleyes2: nie wiem czemu:-D. Zobaczymy czy potwierdzi to na połówkowych. I tak się cieszę, że chociaż jedną prawdopodobnie będziemy mieli:-) :)

Witam sie i ja!

Po dzisiejszej wizycie wyglada to następująco :)
31t2d i dziewczynka 1400g a chłopiec 1540g. Różnica się zmniejszyła, kobitka zaczęła gonić brata ;)
Moja szyjka twarda, zamknięta i jak to gin określił dluga jak u żyrafy, że bez ciąży bywają krótsze. Ma 4,7 cm
Badania w normie.
Ułożone tak jak ostatnio. Dziewczynka glowkowo, chłopiec posladkowo.
W poniedziałek mam wizytę w sprawie cc. Zobaczymy jak się na to zapatruja w moim przypadku :)

Witam sie i ja!

31t2d i dziewczynka 1400g a chłopiec 1540g. Różnica się zmniejszyła, kobitka zaczęła gonić brata ;)
Moja szyjka twarda, zamknięta i jak to gin określił dluga jak u żyrafy, że bez ciąży bywają krótsze. Ma 4,7 cm
Badania w normie.
W poniedziałek mam wizytę w sprawie cc. Zobaczymy jak się na to zapatruja w moim przypadku :)
Super wiesci!

reklama
Ja być może w przyszłym tygodniu dowiem się z kim ja tam pod sercem chodzę :laugh2:
A kiedy masz wizytę? Ja idę w następny czwartek. I też mam nadzieję że dowiem się. Chociaż ostatnio miałam sen że z lewej strony chłopczyk. Zobaczymy czy się sprawdzi.
Witam sie i ja!

Badania w normie.
Super,że wszystko dobrze .
Dziewczyny, jaki magnez bierzecie? Czy może być ten rozpuszczalny?

Do góry