reklama
Spokojnie, poczujesz oj POCZUJESZ moj starszy byl wierciochem, ale blizniaki sa doświadczeniem bez porównania na przestrzeni kilku tygodni, mniej wiecej 19-25 mialam wrazenie ze mam w brzuchu osmiorniceCiekawe kiedy ja poczuję mam nadzieję, że jak najszybciej, bo w głowie krąży tyle złych myśli...
adunnnia90
Fanka BB :)
Ja poczułam w 21 tc. Moja pierwsza ciąża.Ciekawe kiedy ja poczuję mam nadzieję, że jak najszybciej, bo w głowie krąży tyle złych myśli...
mama płci męskiej
Mam taką nadzieję, że jak najszybciej to będzie, bo to już 5 ciąża a zazwyczaj coraz wcześniej czuć.Spokojnie, poczujesz oj POCZUJESZ moj starszy byl wierciochem, ale blizniaki sa doświadczeniem bez porównania na przestrzeni kilku tygodni, mniej wiecej 19-25 mialam wrazenie ze mam w brzuchu osmiornice
mama płci męskiej
Musimy przestać o tym myśleć a wtedy samo przyjdzieU mnie też
Jutro zaczynam 17. W 14 jeden raz poczułam. I bardzo się martwię. A lekarz dopiero 30 sierpnia.
tylko po naszych doświadczeniach ti nie jest takie latwe. Ech...Musimy przestać o tym myśleć a wtedy samo przyjdzie
mama płci męskiej
Dokładnie... wszystko rozumiem. Ja to poprostu wiem, ale mąż mnie cały czas pociesza. W nim mam wsparcie i w Was również kobitki zawsze w grupie raźniejtylko po naszych doświadczeniach ti nie jest takie latwe. Ech...
Halszka_00
Halszka, ile masz lat? Będziesz miała prawdziwe przedszkole w domu.
Ja mam synka 7 lat. Również chcieliśmy mieć więcej. Ale los zdecydował inaczej. Przeszliśmy ciężką drogę, długo nie udawało się,dwie stracone ciąży,jedna z których w 17 tc. w styczniu, w kwietniu zatrzymana, a teraz taka niespodzianka. Jak na razie wszystko dobrze. I aby tak pozostało. My rodzinie powiedzieliśmy po 15tc. Ale tylko najbliższej. I jedna koleżanka wie.
No to teraz macie podwójne szczęście
Ja 11 lutego skończyłam 25 lat i tego samego dnia urodziłam córkę.
Ostatnia edycja:
Halszka_00
Ja mam synka 20msc. To moja druga ciaza i beda znowu chlopcy u mnie jutro juz 31tc+0d, w te upaly z brzucholem ciezko funkcjonować, mam juz prawie wszystko gotowe dla maluchow. Dzisiaj układałam w szafie ubranka te najmniejsze <3 troche Wam zazdroszcze ze bedziecie miec zimowe ciaze
To już możesz myśleć o założeniu boy's bandu
reklama
gorzkosia7
Zaangażowana w BB
Ja poczulam pierwsze ruchy w 14 tyg i stopniowo czestotliwosc i moc kopniakow rosla. Ale my mamy zawsze o cos bedziemy sie martwic a to ze pozno ruchy potem ze za rzadko sa a to ze za slabe a potem ze boli brzuch i moze cos sie dzieje i tak już do porodu a po porodzie to juz wogoleale taki juz nasz los i kochamy te nasze dzieciaki już od momentu malej fasoleczki
Podziel się: