walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ja z Warszawy nie jestem tylko z okolic i rodzić zamierzam w MSWiA na Wołoskiej. A Ty??Mamusie z Warszawy gdzie rodzilyscie / gdzie zamierzacie rodzic ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z Warszawy nie jestem tylko z okolic i rodzić zamierzam w MSWiA na Wołoskiej. A Ty??Mamusie z Warszawy gdzie rodzilyscie / gdzie zamierzacie rodzic ?
Oj dziewczyny to u Was już niedługo. My mamy mieć cc ok 20 lipca a już nam ciezko. Ja też nie chcę aby dziewczynki spały w jednym łóżeczku i też robię oddzielny pokój, ale wszyscy mówią że nie wtlytrzymam tak... No cóż zobaczymyU mnie już mniej więcej wszystko gotowe. Łóżeczka mam w osobnym pokoiku, bo w sypialni mi się 2 nie mieszczą. Jedno by mi weszło, ale powiedzili mi, żeby dziewczynki nie spały w 1 łóżeczku, bo to niebezpieczne. Nie wiem jak wy się zapatrujecie na to spanie dzieci razem... Tutaj ( w Holandii) odradzają.
Monitora oddechu na razie nie kupuję, bo jednak to spory wydatek kupować to razy 2. Postanowiłam, że kupię jeśli będę bardzo się stresować, albo jeśli faktycznie będą miały jakieś problemy.
W ogóle to jedna z dziewczynek beznadziejnie się ułożyła i nie mogę jednak rodzić naturalnie. Cesarka, w przyszłym tygodniu.
No właśnie ja bym tak chciała. Z sypialni do pokoju dziewczynek mam dokładnie 8 kroków. Tylko każdy z kim rozmawiam to patrzy na mnie jak na wariata [emoji14] łącznie z moją siostrą i mamą :/Dziewczyny poważnie myslicie ze maluchy moga spac w osobnym pokoju ???? Jej jakos nie jestem przekonana.
Dziewczyny poważnie myslicie ze maluchy moga spac w osobnym pokoju ???? Jej jakos nie jestem przekonana.
Ja się jutro będę chwalić co i jak, bo mam wizytę u gienia, a wcześniej USG. Póki co tylko podczytuję. Co do spania dzieci w łóżeczku razem, na razie będą spały w jednym, ale w poprzek, tak że jedna i druga dzidzia będzie miała sporo miejsca wokół siebie. Jak przestaną się tak mieścić to wstawię drugie wyrko
Chcialam na Karowej ale do listopada maja zamknięty oddzial neonatolgiczny i oiom i mozna tam rodzic tylko jak ma sie skończony 36 tydz, nie wiem czy mi sie to uda. Najbliżej mam Bielanski ale jakos mnie nie przekonuje. Sama nie wiem terazJa z Warszawy nie jestem tylko z okolic i rodzić zamierzam w MSWiA na Wołoskiej. A Ty??
Dziewczyny poważnie myslicie ze maluchy moga spac w osobnym pokoju ???? Jej jakos nie jestem przekonana.
No właśnie ja bym tak chciała. Z sypialni do pokoju dziewczynek mam dokładnie 8 kroków. Tylko każdy z kim rozmawiam to patrzy na mnie jak na wariata [emoji14] łącznie z moją siostrą i mamą :/