Aniutek89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jak po wizytach?
Aniutek jak zoltaczka zeszla to i przybierac Ula bedzie a i Agatka ruszy pewnie z kopyta
No i niech maluszki sookojnie sobie siedza w brzuszku u mamy
No i jakbyś wiedziała :-) Agata po ważeniu 30 g na plusie, a Ulcia już nie spada. Teraz już tylko do przodu! :-)
Dziękuję apostrofa :-) super, ze bąbelki rosną i już się gimnastykują. U mnie też jedna była spokojna, glowkowo od początku do końca, a druga to czysta akrobatka. I tak zostało :-)Hej dziewuszki.
Ładna pogoda się zrobiła, siedzę całymi dniami w ogrodzie. Nie mam czasu zaglądać
Byłam w środę u gina - cudaczki rosną! Jeden spokojnie na nóżkach siedzi, drugi na głowie i strzelał fikołki Super widok! Takie już małe człowieczki są. Za tydzień w piątek pierwsze prenatalne - dowiedziałam się, że robią usg i badania z krwi (mojej). 6 lat temu tylko usg robili. Ale rozwijają się, widać
@Aniutek89 niech szybko rosną dziewuszki!!! :*
Jak się nie jest chorym to szpital nie jest taki zły :-) jeść dadzą, posprzatają, żyć nie umierać. Poza tym personel jest naprawdę przemiły, a ja cieszę się ostatnimi chwilami dla siebie, kiedy dziewczyny są pod stałą, fachową opieką a ja chodzę do nich kiedy chcę. Wkrótce się skończyDobry dzien
Chłopaki po 1 kg ważą i wlosy juz mają . Ja teraz siedze w szpitaly i mam dzien z cukrzyca, juz posiew mi pobrali tetaz czekam na diabetologa a pozniej dietetyka.
Aniutku,czas szybko Ci zleci i fajnie,ze nie czujesz sie przytloczona szpitalem. ..Maluchy niedlugo zaczna Ci przybierac
Ale duże już te Twoje chłopaki ❤ powodzenia :-)
Ale bąki małe :-) a jak szybko urosną :-) powodzenia zuzik ❤Hejo!
My też mieliśmy dzisiaj wizytę.
Jeden bejbuś ma 5cm a drugi 4.42cm. Wygląda, że wszystko jest dobrze.
19 kwietnia mamy prenatalne.
Uściski dla wszystkich! ;*