reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ok rozumiem cieszę się że wszystko dobrze. Niech się dogrzewają i rosną na duże dziewczynki :-) już się nie mogę doczekać aż moje się urodza
No Ewelinuś teraz już tylko Ty zostałaś na ostatnich nogach :-) będę trzymać za Ciebie mocno kciuki.
Dzięki @ania_ka87 ale nawet dostałam już dzisiaj trzeci posiłek :-D co prawda płynny ale po takim poście wszystko smakuje :-D
Dziękuję @hoacynka :-)

reklama
Aniutku piękne masz corcie :) !!!. Pierwszy posilek po cc smakuje niebywale ;) .
Piszesz,ze masz medele ja sie zastanawiam między medela a linsinohem hmm.

Aniutku piękne masz corcie :) !!!. Pierwszy posilek po cc smakuje niebywale ;) .
Piszesz,ze masz medele ja sie zastanawiam między medela a linsinohem hmm.

Dziękuję ❤❤❤ Mówią, że te dwa laktatory są podobne. Porównania nie mam, poczytaj sobie opinie :-)
@Aniutek89 gratulacje!!! Piękności te Twoje córeczki. Dużo i sił dla Was ;*
Dziękuję Zuzik ❤❤❤

Dzisiaj kończymy trzecią dobę po cc. Wcinam już takie malutkie biszkopty po kątach, bo na tej płynnej diecie to bym padła :-) cały czas odciagam mleczko co 3 godziny i zanoszę dziewczynom. Mam już tyle mleka, że trzeba wylewać albo chować do lodówki bo wszystkiego nie zjadają :-) Ula wagowo już się podnosi, ale Agatka jeszcze spada. Waży już tylko 1750 g. Mam nadzieję, że jutro już będzie jakiś przyrost :-)
@Agulula111 co u Ciebie i Twoich maleństw? No dawaj te zdjecia :-D
@E W E L I N A jak się czujesz? Brzusio po Świętach urósł? ;-)
Pozdrawiam przyszłe mamuśki ❤❤❤

Aniutku, na trzecia dobe juz powinnas dostawac cos bardziej konkretnego...pamietam,ze ja juz normalne jedzenie dostawalam hmm.
Ja tez z tego co pamietam juz na 3 a nawet 2 dobe wieczorem dostawalam normalnie jesc bo faktycznie po tak dlugiej diecie czlowiek moze pasc.

A tak z innej beczki zapytam choc pewnie juz ten temat byl poruszany w ktorym tyg zaczęlyscie czuc swoje dzidziolki? Bo u mnie jeszcze chwila i 15 tydz sie zacznie a ja wczoraj juz czulam ze ten wiekszy po prawej plywa a wieczorem lekki kopniak a i brzuch przy ttm lekko bylo widac bo u mnie okrywa tluszczowa wiec trzesie sie brzuchol :laugh2::laugh2:.w I ciazy poczulam w 20 tyg w II ciazy w 18 tyg wiec sie zastanawiam czy mozliwe ze to juz? Czy sobie moze wwymyslilam:errr:
Oj dziewczyny zazdroszcze wam juz tych skarbow po drugiej stronie ale nie ukrywam ze i dla mnie jakos czas szybko leci i zapewne nim sie obejrze juz bede czekac na cc. Milego dnia ;)

Dzień dobry po świętach :)
gorzkosia7 No ja Ci powiem, że dziewczynki poczułam gdzieś kole 14-15 tygodnia. Że tak szybko składam na krab, że to moja 3 ciąża i wiem czego się spodziewać no i że dwójeczka jednak rządzi w brzuchu, który też swoją zimową izolację ma. Dzisiaj widać jak mi brzucho skacze i pod ręką również mocno czuję (mimo otyłości). Mogę tylko powiedzieć, że po lewej stronie czuję większą aktywność. Z kolei jak mają czkawkę, to nie wiem która :)
No i mamy jedno imię, z drugim nie możemy dojść do porozumienia. Marta i ... siostra czeka na imię:)

reklama
Dzień dobry po świętach :)
gorzkosia7 No ja Ci powiem, że dziewczynki poczułam gdzieś kole 14-15 tygodnia. Że tak szybko składam na krab, że to moja 3 ciąża i wiem czego się spodziewać no i że dwójeczka jednak rządzi w brzuchu, który też swoją zimową izolację ma. Dzisiaj widać jak mi brzucho skacze i pod ręką również mocno czuję (mimo otyłości). Mogę tylko powiedzieć, że po lewej stronie czuję większą aktywność. Z kolei jak mają czkawkę, to nie wiem która :)
No i mamy jedno imię, z drugim nie możemy dojść do porozumienia. Marta i ... siostra czeka na imię:)
No a ja myslalam.ze juz swiruje he he. A co do imion to mamy jeszcze czas i na 100% nie wiem czy bedzie 2 chlopcow choc lekarz niby dobrze sie przyjrzal ale dla dziewczynek nie mialabym problemu z imionami bo podoba mi sie wiele ale dla chlopcow mam problem i to duzy o zgrozo ale cos wymyslimy

Do góry