reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :-) dzień pełen wrażeń dobiegł końca. Ogólne rozpisałam się, wszystko Wam opisałam, ale wszystko się skasowało :-((((( już jestem za bardzo zmęczona, żeby pisać to samo.

Więc wstawiam moje perełki, które już nakarmiłam swoją siarą ❤❤❤
11302430_IMG_20180331_212941.jpg
11302429_IMG_20180331_212625.jpg

Załączniki

• 11302430_IMG_20180331_212941.jpg
    11302430_IMG_20180331_212941.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 671
  • 11302429_IMG_20180331_212625.jpg
    11302429_IMG_20180331_212625.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 672
reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :-) dzień pełen wrażeń dobiegł końca. Ogólne rozpisałam się, wszystko Wam opisałam, ale wszystko się skasowało :-((((( już jestem za bardzo zmęczona, żeby pisać to samo.

Więc wstawiam moje perełki, które już nakarmiłam swoją siarą ❤❤❤Zobacz załącznik 844340 Zobacz załącznik 844341

cudne sa :) a jakie maja wloski :D
pewnie swieta w szpitalu to nie to o czym marzylas ale mimo to zycze Wam dziewczyny Wesołych Świąt :)
a w trzy kobiety to juz zawsze bedziecie miec wesolo :p

Więc wstawiam moje perełki, które już nakarmiłam swoją siarą [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 844340 Zobacz załącznik 844341
Cudowne dziewczynki [emoji7] gratulacje

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

cudne sa :) a jakie maja wloski :D
pewnie swieta w szpitalu to nie to o czym marzylas ale mimo to zycze Wam dziewczyny Wesołych Świąt :)
a w trzy kobiety to juz zawsze bedziecie miec wesolo :p
No dokładnie, miałam inne plany na Święta, ale życie samo pisze swoje scenariusze :-) najgorsze jest to że jestem głodna jak wilk.... jadłam ostatni raz w czwartek o 19 kupną bułkę plus batonik, co było moim jedynym posiłkiem w czwartek, bo już mi nie kazali jeść. Także dziewczyny, można żywić się miłością i słońcem i jeszcze wytwarzać z niego mleczko hehe :-D
Cudowne dziewczynki [emoji7] gratulacje

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Dziękuję @natala95

A tu jeden z moich małych alienów otworzył oczka i udało mi się uchwycić :-))))))
11303472_IMG_20180401_080929.jpg

Załączniki

• 11303472_IMG_20180401_080929.jpg
    11303472_IMG_20180401_080929.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 739
No dokładnie, miałam inne plany na Święta, ale życie samo pisze swoje scenariusze :-) najgorsze jest to że jestem głodna jak wilk.... jadłam ostatni raz w czwartek o 19 kupną bułkę plus batonik, co było moim jedynym posiłkiem w czwartek, bo już mi nie kazali jeść. Także dziewczyny, można żywić się miłością i słońcem i jeszcze wytwarzać z niego mleczko hehe :-D

Dziękuję @natala95

A tu jeden z moich małych alienów otworzył oczka i udało mi się uchwycić :-))))))
Zobacz załącznik 844350
Gratulacje !
Z całego serduszka są przepiękne i nawet do siebie podobne :-)
Nie jedna kobieta na swiecie chciałaby mieć takie święta jak Ty :-)
A wszystko z nimi dobrze bo widzę na zdjęciach, że w inkubatorze leczą ?

Gratulacje !
Z całego serduszka są przepiękne i nawet do siebie podobne :-)
Nie jedna kobieta na swiecie chciałaby mieć takie święta jak Ty :-)
A wszystko z nimi dobrze bo widzę na zdjęciach, że w inkubatorze leczą ?
Leżą w inkubatorkach ze względu na to, że urodziły się jako wcześniaki. Poza tym mają małą wagę i lepiej jak sie dogrzewają. Dzisiaj zapytam czy mogę je wziąć na kontakt skóra do skóry. Ale ogólnie mają się bardzo dobrze. Od samego początku jedzą z butelki, nie trzeba ich karmić sondą ani dożylnie. I same oddychają tez od samego początku. Jak donoszone, tylko ze małe są :-) Dostają po troszku mleka mamusi na ile starczy, a później maja dawane mm. Muszę powiedzieć, że choć nie mam porównania, to moje pierwsze romanse z laktatorem Medela są coraz bardziej owocne :-) mogę polecić :-)

Leżą w inkubatorkach ze względu na to, że urodziły się jako wcześniaki. Poza tym mają małą wagę i lepiej jak sie dogrzewają. Dzisiaj zapytam czy mogę je wziąć na kontakt skóra do skóry. Ale ogólnie mają się bardzo dobrze. Od samego początku jedzą z butelki, nie trzeba ich karmić sondą ani dożylnie. I same oddychają tez od samego początku. Jak donoszone, tylko ze małe są :-) Dostają po troszku mleka mamusi na ile starczy, a później maja dawane mm. Muszę powiedzieć, że choć nie mam porównania, to moje pierwsze romanse z laktatorem Medela są coraz bardziej owocne :-) mogę polecić :-)
Ok rozumiem cieszę się że wszystko dobrze. Niech się dogrzewają i rosną na duże dziewczynki :-) już się nie mogę doczekać aż moje się urodza

Dziękuję @natala95

Zobacz załącznik 844350

Jakbys byla w Inie moglabym wpasc z jedzonkiem prosto z wielkanocnego stołu :D
cudne sa i super ze tak świetnie daja sobie rade :) buziaki dla Was dziewczyny :)

reklama
Do góry