reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :-) dzień pełen wrażeń dobiegł końca. Ogólne rozpisałam się, wszystko Wam opisałam, ale wszystko się skasowało :-((((( już jestem za bardzo zmęczona, żeby pisać to samo.

Więc wstawiam moje perełki, które już nakarmiłam swoją siarą ❤❤❤
11302430_IMG_20180331_212941.jpg
11302429_IMG_20180331_212625.jpg

Załączniki

• 11302430_IMG_20180331_212941.jpg
    11302430_IMG_20180331_212941.jpg
    82,3 KB · Wyświetleń: 652
  • 11302429_IMG_20180331_212625.jpg
    11302429_IMG_20180331_212625.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 658
reklama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :-) dzień pełen wrażeń dobiegł końca. Ogólne rozpisałam się, wszystko Wam opisałam, ale wszystko się skasowało :-((((( już jestem za bardzo zmęczona, żeby pisać to samo.

Więc wstawiam moje perełki, które już nakarmiłam swoją siarą ❤❤❤Zobacz załącznik 844340 Zobacz załącznik 844341

cudne sa :) a jakie maja wloski :D
pewnie swieta w szpitalu to nie to o czym marzylas ale mimo to zycze Wam dziewczyny Wesołych Świąt :)
a w trzy kobiety to juz zawsze bedziecie miec wesolo :p

Więc wstawiam moje perełki, które już nakarmiłam swoją siarą [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 844340 Zobacz załącznik 844341
Cudowne dziewczynki [emoji7] gratulacje

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

cudne sa :) a jakie maja wloski :D
pewnie swieta w szpitalu to nie to o czym marzylas ale mimo to zycze Wam dziewczyny Wesołych Świąt :)
a w trzy kobiety to juz zawsze bedziecie miec wesolo :p
No dokładnie, miałam inne plany na Święta, ale życie samo pisze swoje scenariusze :-) najgorsze jest to że jestem głodna jak wilk.... jadłam ostatni raz w czwartek o 19 kupną bułkę plus batonik, co było moim jedynym posiłkiem w czwartek, bo już mi nie kazali jeść. Także dziewczyny, można żywić się miłością i słońcem i jeszcze wytwarzać z niego mleczko hehe :-D
Cudowne dziewczynki [emoji7] gratulacje

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Dziękuję @natala95

A tu jeden z moich małych alienów otworzył oczka i udało mi się uchwycić :-))))))
11303472_IMG_20180401_080929.jpg

Załączniki

• 11303472_IMG_20180401_080929.jpg
    11303472_IMG_20180401_080929.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 721
No dokładnie, miałam inne plany na Święta, ale życie samo pisze swoje scenariusze :-) najgorsze jest to że jestem głodna jak wilk.... jadłam ostatni raz w czwartek o 19 kupną bułkę plus batonik, co było moim jedynym posiłkiem w czwartek, bo już mi nie kazali jeść. Także dziewczyny, można żywić się miłością i słońcem i jeszcze wytwarzać z niego mleczko hehe :-D

Dziękuję @natala95

A tu jeden z moich małych alienów otworzył oczka i udało mi się uchwycić :-))))))
Zobacz załącznik 844350
Gratulacje !
Z całego serduszka są przepiękne i nawet do siebie podobne :-)
Nie jedna kobieta na swiecie chciałaby mieć takie święta jak Ty :-)
A wszystko z nimi dobrze bo widzę na zdjęciach, że w inkubatorze leczą ?

Gratulacje !
Z całego serduszka są przepiękne i nawet do siebie podobne :-)
Nie jedna kobieta na swiecie chciałaby mieć takie święta jak Ty :-)
A wszystko z nimi dobrze bo widzę na zdjęciach, że w inkubatorze leczą ?
Leżą w inkubatorkach ze względu na to, że urodziły się jako wcześniaki. Poza tym mają małą wagę i lepiej jak sie dogrzewają. Dzisiaj zapytam czy mogę je wziąć na kontakt skóra do skóry. Ale ogólnie mają się bardzo dobrze. Od samego początku jedzą z butelki, nie trzeba ich karmić sondą ani dożylnie. I same oddychają tez od samego początku. Jak donoszone, tylko ze małe są :-) Dostają po troszku mleka mamusi na ile starczy, a później maja dawane mm. Muszę powiedzieć, że choć nie mam porównania, to moje pierwsze romanse z laktatorem Medela są coraz bardziej owocne :-) mogę polecić :-)

Leżą w inkubatorkach ze względu na to, że urodziły się jako wcześniaki. Poza tym mają małą wagę i lepiej jak sie dogrzewają. Dzisiaj zapytam czy mogę je wziąć na kontakt skóra do skóry. Ale ogólnie mają się bardzo dobrze. Od samego początku jedzą z butelki, nie trzeba ich karmić sondą ani dożylnie. I same oddychają tez od samego początku. Jak donoszone, tylko ze małe są :-) Dostają po troszku mleka mamusi na ile starczy, a później maja dawane mm. Muszę powiedzieć, że choć nie mam porównania, to moje pierwsze romanse z laktatorem Medela są coraz bardziej owocne :-) mogę polecić :-)
Ok rozumiem cieszę się że wszystko dobrze. Niech się dogrzewają i rosną na duże dziewczynki :-) już się nie mogę doczekać aż moje się urodza

Dziękuję @natala95

Zobacz załącznik 844350

Jakbys byla w Inie moglabym wpasc z jedzonkiem prosto z wielkanocnego stołu :D
cudne sa i super ze tak świetnie daja sobie rade :) buziaki dla Was dziewczyny :)

reklama
Do góry