reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ok rozumiem cieszę się że wszystko dobrze. Niech się dogrzewają i rosną na duże dziewczynki :-) już się nie mogę doczekać aż moje się urodza
No Ewelinuś teraz już tylko Ty zostałaś na ostatnich nogach :-) będę trzymać za Ciebie mocno kciuki.
Dzięki @ania_ka87 ale nawet dostałam już dzisiaj trzeci posiłek :-D co prawda płynny ale po takim poście wszystko smakuje :-D
Dziękuję @hoacynka :-)

reklama
Aniutku piękne masz corcie :) !!!. Pierwszy posilek po cc smakuje niebywale ;) .
Piszesz,ze masz medele ja sie zastanawiam między medela a linsinohem hmm.

Aniutku piękne masz corcie :) !!!. Pierwszy posilek po cc smakuje niebywale ;) .
Piszesz,ze masz medele ja sie zastanawiam między medela a linsinohem hmm.

Dziękuję ❤❤❤ Mówią, że te dwa laktatory są podobne. Porównania nie mam, poczytaj sobie opinie :-)
@Aniutek89 gratulacje!!! Piękności te Twoje córeczki. Dużo i sił dla Was ;*
Dziękuję Zuzik ❤❤❤

Dzisiaj kończymy trzecią dobę po cc. Wcinam już takie malutkie biszkopty po kątach, bo na tej płynnej diecie to bym padła :-) cały czas odciagam mleczko co 3 godziny i zanoszę dziewczynom. Mam już tyle mleka, że trzeba wylewać albo chować do lodówki bo wszystkiego nie zjadają :-) Ula wagowo już się podnosi, ale Agatka jeszcze spada. Waży już tylko 1750 g. Mam nadzieję, że jutro już będzie jakiś przyrost :-)
@Agulula111 co u Ciebie i Twoich maleństw? No dawaj te zdjecia :-D
@E W E L I N A jak się czujesz? Brzusio po Świętach urósł? ;-)
Pozdrawiam przyszłe mamuśki ❤❤❤

Aniutku, na trzecia dobe juz powinnas dostawac cos bardziej konkretnego...pamietam,ze ja juz normalne jedzenie dostawalam hmm.
Ja tez z tego co pamietam juz na 3 a nawet 2 dobe wieczorem dostawalam normalnie jesc bo faktycznie po tak dlugiej diecie czlowiek moze pasc.

A tak z innej beczki zapytam choc pewnie juz ten temat byl poruszany w ktorym tyg zaczęlyscie czuc swoje dzidziolki? Bo u mnie jeszcze chwila i 15 tydz sie zacznie a ja wczoraj juz czulam ze ten wiekszy po prawej plywa a wieczorem lekki kopniak a i brzuch przy ttm lekko bylo widac bo u mnie okrywa tluszczowa wiec trzesie sie brzuchol :laugh2::laugh2:.w I ciazy poczulam w 20 tyg w II ciazy w 18 tyg wiec sie zastanawiam czy mozliwe ze to juz? Czy sobie moze wwymyslilam:errr:
Oj dziewczyny zazdroszcze wam juz tych skarbow po drugiej stronie ale nie ukrywam ze i dla mnie jakos czas szybko leci i zapewne nim sie obejrze juz bede czekac na cc. Milego dnia ;)

Dzień dobry po świętach :)
gorzkosia7 No ja Ci powiem, że dziewczynki poczułam gdzieś kole 14-15 tygodnia. Że tak szybko składam na krab, że to moja 3 ciąża i wiem czego się spodziewać no i że dwójeczka jednak rządzi w brzuchu, który też swoją zimową izolację ma. Dzisiaj widać jak mi brzucho skacze i pod ręką również mocno czuję (mimo otyłości). Mogę tylko powiedzieć, że po lewej stronie czuję większą aktywność. Z kolei jak mają czkawkę, to nie wiem która :)
No i mamy jedno imię, z drugim nie możemy dojść do porozumienia. Marta i ... siostra czeka na imię:)

reklama
Dzień dobry po świętach :)
gorzkosia7 No ja Ci powiem, że dziewczynki poczułam gdzieś kole 14-15 tygodnia. Że tak szybko składam na krab, że to moja 3 ciąża i wiem czego się spodziewać no i że dwójeczka jednak rządzi w brzuchu, który też swoją zimową izolację ma. Dzisiaj widać jak mi brzucho skacze i pod ręką również mocno czuję (mimo otyłości). Mogę tylko powiedzieć, że po lewej stronie czuję większą aktywność. Z kolei jak mają czkawkę, to nie wiem która :)
No i mamy jedno imię, z drugim nie możemy dojść do porozumienia. Marta i ... siostra czeka na imię:)
No a ja myslalam.ze juz swiruje he he. A co do imion to mamy jeszcze czas i na 100% nie wiem czy bedzie 2 chlopcow choc lekarz niby dobrze sie przyjrzal ale dla dziewczynek nie mialabym problemu z imionami bo podoba mi sie wiele ale dla chlopcow mam problem i to duzy o zgrozo ale cos wymyslimy

Do góry