Agulula111
Fanka BB :)
@E W E L I N A cc miałam wczoraj i nawet spoko do siebie dochodzę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Córki urodzone w skończonym 35 tc. Waga ok 1900 i 2100 g dokładnie nie pamiętam, bo jestem jeszcze pod narkozą. Niunie dostanę dopiero wieczorem. Napiszę jak mi przejdzie, ale ogólnie jest dobrze
Gratulacje odpoczywaj teraz i dochodz do sil. I piekny prezent na Swieta. I wszystkiego najlepszego w te Swieta.Córki urodzone w skończonym 35 tc. Waga ok 1900 i 2100 g dokładnie nie pamiętam, bo jestem jeszcze pod narkozą. Niunie dostanę dopiero wieczorem. Napiszę jak mi przejdzie, ale ogólnie jest dobrze
O to dobrze bo po cc podobno ciężko dojść do siebie. Dziewczyny myślałam, że to ja będę pierwsza rodzić a tu proszę obydwie już po...@E W E L I N A cc miałam wczoraj i nawet spoko do siebie dochodzę.
Urodziłaś !Córki urodzone w skończonym 35 tc. Waga ok 1900 i 2100 g dokładnie nie pamiętam, bo jestem jeszcze pod narkozą. Niunie dostanę dopiero wieczorem. Napiszę jak mi przejdzie, ale ogólnie jest dobrze