Necia0
Fanka BB :)
Czyli, co do pupki Ci doradzala? Ja z małym 5lat temu tylko sudocrem i bylam zadowolona, teraz wszędzie słyszę, że sudocrem tylko gdy pupa czerwona.
To samo było z emolientami, uczyli mnie, że do wody wlewać i nie kąpać dziecko cidziennie... Mój mały ma teraz taka wysuszona skórę, że szok. Muszę mu normalnie balsam nakładać na ciałko przynajmniej raz na jakiś czas. A Wam, co o tym mówili?
Dziewczyny z tymi ciuszkami umówmy się tak, że dopytam lekarza jak rosną dzieciaki bo kilka 44 i 50mam, ale kilka sztuczek. I będę się decydować.
O laktatorze lansinoh slyszalyscie? Też widzę dobre opinie. Chyba pojedynczy wystarczy, czy macie podwójny? Mam niby ręczny jeszcze po mlodym, części można by wymienić, bo taki nieswiezy po 5latach. Pamiętam, że już reka cierpla od niego
To jak Ja, kiedyś na topie był sudocrem i my też tylko jego uzywaliśmy przy dzieciach. A teraz polecają bephanten, a wiec kupilismy bo tak jak mówisz sudocrem na być podobno tylko na odparzenia. Ja z kosmetyków uzywam: emolium lub oilatum do kąpieli a takze balsam (bo skora sucha). Mam tez Nivea mleczko do mycia ale rzadko go używam i nic więcej. Kąpie co drugi dzień, bo nie ma potrzeby częściej póki co.