reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

A co u Ciebie? Samopoczucie troszkę się polepszyło już? Cały czas jeździsz do dzieci? Bo pisałaś że wracasz do domu do starszych. Musi Wam być ciężko. Przystawiasz juz małe do piersi czy cały czas donosisz mleczko?
Jeżdżę cały czas z kamieniem też powoli im idzie. Potrzeba czasu na butle potem zobaczymy co z kp. Dzieciaki już bez leków tylko z tym kamieniem walczymy. Ciotkom na oddziale się nie chce sondę dają i mają spokój. Jestem tan codziennie i uczę ich butli. Jeszcze słabe są . Trzeba dac im czas.

reklama
Jeżdżę cały czas z kamieniem też powoli im idzie. Potrzeba czasu na butle potem zobaczymy co z kp. Dzieciaki już bez leków tylko z tym kamieniem walczymy. Ciotkom na oddziale się nie chce sondę dają i mają spokój. Jestem tan codziennie i uczę ich butli. Jeszcze słabe są . Trzeba dac im czas.

Kochana na ile tygodni urodzilas? Czytałam dość sporo do tyłu, ale nie dotarłam do tego wpisu. Trzymaj się, na pewno taka wytrwala mama nauczy maluszki butli a potem piersi! Trzymam kciuki!

No a jak tam z remontem? Zbliża się ku końcowi? Bo my walczymy z pozwoleniami i formalnościami i większość robót stoi w miejscu. Przeprowadzimy sie chyba dopiero na wakacje, więc pocieszam się wyprawkowymi zakupami :-D
Napisze po USG ile ważą :-)
U mnie formalności w miarę załatwiłam a remont jest w trakcie mam małe mieszkanie, więc myślę, że się do końca lutego wyrobimy :-)

Szczęśliwe te kobiety ktorych dzieci sa z nimi zaraz po porodzie. Ja stoję pod patologia noworodka już pół godziny bo zepsuł się inkubator na sali i nie mogę wejść do moich dzieci - czekam cierpliwie. Ale może mi tej cierpliwości zabraknąć.

Szczęśliwe te kobiety ktorych dzieci sa z nimi zaraz po porodzie. Ja stoję pod patologia noworodka już pół godziny bo zepsuł się inkubator na sali i nie mogę wejść do moich dzieci - czekam cierpliwie. Ale może mi tej cierpliwości zabraknąć.
Znam to my po tym zapaleniu płuc wystawalismy po kilka h nawet pod drzwiami bo odwiedzin nie było to ich tydzień nie widziałam a pielęgniarki z laska przychodziły mleko brać. Lekarza złapać to był cud

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje :) Miałam CC, po 6 tygodniach na kontroli lekarz nawet zalecił ćwiczenia bo istnieje ryzyko że mi się mięśnie brzucha rozejdą. A że wszystko ładnie się pogoilo to pozwolił na ćwiczenia, z tym że wiadomo że na razie nie forsuję się za bardzo i nie są to tak intensywne ćwiczenia jak przed ciążą.

To super, dobrze wiedzieć że jest szansa na powrót do kondycji po porodzie :-) Bo słyszałam już takie opinie że do 2 lat nie wolno ćwiczyć, ale to aż niemożliwe.

reklama

No to teraz czekacie za przyrostem wagi, żeby wyjść na to wychodzi :-) wszystko będzie dobrze na pewno. Musisz być dobrej myśli, dzieci na pewno chcą mieć zadowoloną, a nie smutną mamę :-) trzymam za Was kciuki

Do góry