reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Jakie duze juz dzieciaczki [emoji4] super ze wzystko dobrze [emoji5]Ja właśnie wyszłam od lekarza, z dzieciaczkami wszystko super i ważą już prawie po 700 g.
@Necia0
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już po wizycie u lekarza, z dzieciaczkami wszystko super rosną jak szalone, mają już prawie po 700 g .
@Necia0 pytałam o te ciągnące bóle w kroczu- mówił że to nie oznacza nic złego, dzieci są duże no i jest ich dwójka więc napierają i naciskają na wszystko. I ponoć będzie już to tylko coraz mocniej odczuwalne a szyjka na szczęście bez zmian, dalej 4 cm.
@Necia0 pytałam o te ciągnące bóle w kroczu- mówił że to nie oznacza nic złego, dzieci są duże no i jest ich dwójka więc napierają i naciskają na wszystko. I ponoć będzie już to tylko coraz mocniej odczuwalne a szyjka na szczęście bez zmian, dalej 4 cm.
Sorki za podwójne wysyłanie, ale coś mi się w telefonie zacięłoJa już po wizycie u lekarza, z dzieciaczkami wszystko super rosną jak szalone, mają już prawie po 700 g .
mamciachlopcow
Zaciekawiona BB
Czytam o waszych szyjkach i cos moja najkrotsza, bo tylko 3 cm. A lekarz powiedzial, ze ok. Taka byla ostatnio w 26 tyg. Zadnego oszczedzania nie zalecil. Troche mnie to zastanawia.
Mój właśnie mówi że tak poniżej 3 cm będzie trzeba coś działać, także 3 cm są jeszcze w normie chyba trzeba im wierzyć bo inaczej zwariujemy od tego zamartwiania sięCzytam o waszych szyjkach i cos moja najkrotsza, bo tylko 3 cm. A lekarz powiedzial, ze ok. Taka byla ostatnio w 26 tyg. Zadnego oszczedzania nie zalecil. Troche mnie to zastanawia.
Paraplu
To tylko ja taka stara?? Rocznik '83[emoji17]
No gdzie stara!
Starosc to stan ducha. Znam mlode osoby z urodzone w latach '40 i stare urodzone w '90
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Necia0
Ja '85 więc obie jesteśmy, ale ja wcale nie czuje się staroTo tylko ja taka stara?? Rocznik '83[emoji17]
Necia0
Ja mam też 3 cm, ale mi lekarz kazał się oszczędzać. Mówi że w pojedynczej ciąży byłoby Ok, ale podobno na ten tydzień i rodzaj ciąży trochę krótka...Czytam o waszych szyjkach i cos moja najkrotsza, bo tylko 3 cm. A lekarz powiedzial, ze ok. Taka byla ostatnio w 26 tyg. Zadnego oszczedzania nie zalecil. Troche mnie to zastanawia.
reklama
Necia0
Ja już po wizycie u lekarza, z dzieciaczkami wszystko super rosną jak szalone, mają już prawie po 700 g .
Łał no to ładnie ważą Moje w zeszły wtorek miały po 320 I 380g. Wspaniałe że wszystko dobrze z maluszkami. I dziękuję za info o bólach, czuje się spokojniejsza wiedząc że tak być może i nie tylko ja jedyna tak mam. Widocznie nie jesteśmy stworzone do takich ciąż
Podziel się: