reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Kapinka może nie będzie tak źle. Pamiętam że jak moja przyjaciółka miała cholestaze to jedynym objawem było swędzenie skóry, które owszem było bardzo uciążliwe ale nie pamiętam żeby miał a jeszcze jakieś objawy. Myśl pozytywnie, ja wierzę że wyjdziesz :)
noto mnie dziewczyny dobiłyście...mnie ciągle swędzi skóra, nie mam plam..o co chodzi z tą cholestozą?

reklama
Dziewczyny mam do sprzedania dwa monitory oddechu snuzo hero. Jakby któraś była zainteresowana piszcie na priv. Kapinka, Natalia trzymajcie się.

Czesc dziewczynki :)

W 13tc+4 czyli 2 dni temu dowiedzielismy sie co tam dzieciaki maja miedzy nogami :)
Siusiaki jak ta lala :)
1502882996-aaaaaa.jpeg
1502883006-aaaaaa.jpeg

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

noto mnie dziewczyny dobiłyście...mnie ciągle swędzi skóra, nie mam plam..o co chodzi z tą cholestozą?
Kochana to nie tak że swędzi po prostu skóra, ona non stop się drapała, ni minuty nie było spokoju. Była az rozdrazniona przez to ze wszystko ja swędziało bez przerwy. Na razie nie myśl o tym i się nie nakręcaj, będziesz się martwiła jak lekarz ja stwierdzi.

reklama
Do góry