reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ja dzisiaj miałam gorszy dzień. Od rana bolała mnie głowa i byłam osłabiona. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo jedziemy w gości i rodzina pierwszy raz zobaczy mój brzuszek :D
Ja od początku ciąży do pracy nie chodzę bo pracowałam w sklepie i nie dałabym rady kartonów ciągle dźwigać...
Ja leżę i odpoczywam już dziś,brzuch mnie pobolewa coś. A tak to w miarę dobrze. Jutro na zakupy,obiadek i szkoła mnie czeka.
Pij dużo wody :) i miłego czasu z rodzinka.

reklama
A ja dzis dziewczyny szalalam na zakupach [emoji4] Oto co kupilam dla Oliwki i Filipa [emoji3] plus mamusia sobie dwie pary spodni ciazowych kupila [emoji5]
1502742446-aaaaaa.jpeg
1502742456-aaaaaa.jpeg
1502742468-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wciąż leżę i czekam na wyniki. Wczoraj zauważyłam na dłoniach żółte plamy,zgłosiłem do lekarza,było podejrzenie cholestazy. Cześć wyników wczoraj dotarła. Aspekt ale i bilirubina była w normie a zazwyczaj są podwyższone. Czekam na wynik kwasu żółciowego może jutro dotra. Dziś jeszcze mam mieć wyniki moczu...[emoji17] dziś było kolejne usg dopplera,przepływy w porządku wszystko się unormowalo [emoji5]pytanie czy to cholestaza? Czy w Ogóle wyjdę?

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kapinka może nie będzie tak źle. Pamiętam że jak moja przyjaciółka miała cholestaze to jedynym objawem było swędzenie skóry, które owszem było bardzo uciążliwe ale nie pamiętam żeby miał a jeszcze jakieś objawy. Myśl pozytywnie, ja wierzę że wyjdziesz :)

Dziewczyny a jak jest u Was z ubraniami ciążowymi, kupujecie coś? Ja muszę zrobić remont pokoju a z kasą u nas krucho i trochę mi szkoda wydawać pieniądze. Znacie jakieś tanie sklepy? :)

ja tam nie lubie tych typowo ciązowych;/ one mega pogrubiają i dodają jeszcze wiecej kilogrqmów ;/ spodnie cyz legginsy to wiadomo must have ciązowe ale bluzki ja mam same zwykłe i raczej nie bede kupować..jedynie kurtka zimowa mnie zastanawia, bo mam rodzić w lutym więc pewnie nie zmieszcze się w te, które mam :)

reklama
Witam dziewczyny! Ja dalej w szpitalu na Ujastku. Dostaliśmy sterydy i niby przepływy się poprawiły ale nie chce nas wypuścić [emoji17]u mnie 31t1d[emoji17]dziś miałam wykazy robione których wyniki dopiero za tydzień. Boję się, że będą chcieli mnie zostawić do końca ciąży [emoji17]a tu straszna tęsknota za mężem i dziećmi [emoji21]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Kapinka, Ty z Krakowa? ja też chce na Ujastku rodzić, mieszkam na Wzgórzach Krzesławickich.
Nie martw sie, jak przepływy się poprawiły to pewnie Was poobserwują i wypuszczą.

Do góry