reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Suelen dziewczynki piękne! Jejku jak ja juz bym chciała być na twoim miejscu :)

Oliwę witamy. Gatulacje ogromne! To znaczy ze będziesz miała identyczne dzieci :) super. Chłopcy czy dziewczynki ?

reklama
Oliwe witaj i gratuluję podwójnego szczęścia!
Malinowa trzymam kciuki żeby wszystko skonczylo się dobrze(może chociaż kilka dni uda się przeciągnąć)
W poniedziałek byłam na prenatalnych 30+5. Dziewczynka wazy 1705 a chłopczyk 1538. Wody w normie i wszystko jest ok. Jutro mam wizytę u gin i zobaczę ile przytyłam i jak tam z szyjka.

Malinowa mam nadzieję, że wytrwacie jak najdłużej. Trzymam kciuki!!!!
Ja jutro o 7 rano mam cesarke, strasznie się boję :(
Proszę o modlitwę za moje dziewczyny....

Bulkaasia dasz radę! Ja równy miesiąc temu miałam cesarke, bądź dobrej mysli,wszystko będzie ok zobaczysz :) 3mam mocno kciuki i nie,stresuj się!Powodzenia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Malinowa mam nadzieję, że wytrwacie jak najdłużej. Trzymam kciuki!!!!
Ja jutro o 7 rano mam cesarke, strasznie się boję :(
Proszę o modlitwę za moje dziewczyny....
Kochana lekarze wiedzą.co.robią! Trzymam.kciuki za Twoje kruszynki!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Malinowa trzymam kciuki żeby jak najdlużej udało się przetrzymać!!! Bulkaasia wszystko będzie dobrze, nie stresuj się - jesteś zapewne w dobrych rękach.

Witam wszystkie Mamusie te rozpakowane i te nie. Tym rozpakowanym gratuluję. Jeszcze się tutaj nie udzielałam,więc jestem w 22 tyg. Ciąża 1k2o. Widzę, że w zbliżonym tygodniu jestem z Natalią i Nadią1190. U mnie póki co wszystko ok. Zazdroszcze Wam wagi bo ja niestety na plusie mam już 12 kg.
Witaj ja jestem w 19+6 w identycznej ciąży jak ty[emoji5]też mam mieć dziewczynki ,A w domku mam Core 10 lat i synka 8 lat. I też sporo kg już mi przybyło ok 10. Jak przychodzisz ciążę?

reklama
bulkaasia czekamy na szczęśliwe rozwiązanie!
Jestem w 20+6 i przytyłam 7kg. Brzuch mam wielki i czuję się, jakbym przytyła 15... A jeszcze mi przybędzie :/

Do góry