reklama
Ja calkiem niezle, obolala, ale okCo za wiadomości z rana... Wchodzę na forum a tu fotka bliźniaczek. Gratulacje kochana. Super laski. Jak dla mnie wogóle nie podobne do siebie. I wcale nie takie malutkie jak to z USG wychodziło. Moje były by też dzisiaj 36t5d a waga 2500 i 2580 więc czy w brzuchu czy poza rosną podobnie...
A jak ty się czujesz?
Cala noc miapam bole brzuch na dole i krzyz. Ok 5:50 poczulam kopnięcie mocne wstalam, a tu wody mi leca po nogach. Ns ktg skurcze sie rysowaly, ale nagle pielegniarka mowi "o cholera" okazalo sie , ze krew leci z wodami bo lozysko sie odkleja. Akcja blyskawiczna wrecz, a o 6:35 i 6:36 juz byly na swiecie dziewczynki
Tydzien temu lekarz na usg mowil 2.2-2.3kg niech dobija do 2.5kg bo za malutkie. No to dobily do 2.5kg i stwierdzily czas wychodzic.
Kapinka
Fanka BB :)
Gratuluję dziewczynki są cudne!zdrówka dla Was [emoji8]
Witam. długo mnie nie było
Suelen przeogromne gratulacje jak teraz sprawa się ma? Kiedy do domku? Waga dziewynek jest super wiec pewnie już niedługio
Kapinka ja zaczynam juz kupować... Tz juz 2 tydzień... u mnie 23 +5 ale ja mam perspektywe leżenia w szpitalu od 30 tyg a chce wszystko sama
Witam nowe mamusie gratuluję.
Ja ostatnio zaczynam się coraz bardziej męczyć. Kręci mi się w głowie nieważne czy leżę siedzę ... wczoraj zrobiło mi się czarno przed oczami po wejściu do domu.
Dziewczynki szaleją w brzuchu okropnie
Przytylam 7.5 kg a to 23+5 boje sie co to będzie później...
A jeszcze wybieram się na trzecie prenatalne około 28 tyg ... bylyscie?
Suelen przeogromne gratulacje jak teraz sprawa się ma? Kiedy do domku? Waga dziewynek jest super wiec pewnie już niedługio
Kapinka ja zaczynam juz kupować... Tz juz 2 tydzień... u mnie 23 +5 ale ja mam perspektywe leżenia w szpitalu od 30 tyg a chce wszystko sama
Witam nowe mamusie gratuluję.
Ja ostatnio zaczynam się coraz bardziej męczyć. Kręci mi się w głowie nieważne czy leżę siedzę ... wczoraj zrobiło mi się czarno przed oczami po wejściu do domu.
Dziewczynki szaleją w brzuchu okropnie
Przytylam 7.5 kg a to 23+5 boje sie co to będzie później...
A jeszcze wybieram się na trzecie prenatalne około 28 tyg ... bylyscie?
reklama
Podziel się: