reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja w 12 tc usłyszałam, że 1 to na 80%chłopak w 20tc okazało się, że parka :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam :D
Cioteczki kochane, witają Was na świecie moje księżniczki!!!
Dostałam najpiękniejszy prezent na Dzień Matki!!!
O 10:45 urodziła się Klara 1570g :) a o 10:46 Roma 1950g :).
Klarcia oddycha samodzielnie natomiast Romcia jest podłączona do tlenu, ma problemy z ciśnieniem krwi i oddychaniem. Obie stabilne :D

Bulkaasia ogromne gratulacje. Super prezent na Dzień Mamy :) Malinowa bądź dobrej myśli, mam nadzieje że wytrzymasz jak najdłużej. A jaką mają wagę dzieciątka?

Hohohooo jaki tu gwar :)

Basiulka ale cudownie! Piękna data! W którym tygodniu dziewczynki urodzone?

My tak naprawdę to właśnie obchodzimy dzień mamy w dniu urodzin naszych dzieci... stajemy się tego dnia mamami wiec tym bardziej Basiulka to jest cudowna data! :)

Witam nowa podwójna mamusie :)
U mnie dwie dziewczynki na 1 prenatalnym nic nie mówili... ale przy chlopcach jeśli coś widać to może.... wszystko możliwe :)

Malinowa trzymam kciuki. A ty tez się trzymaj... nogi na krzyż i czekamy...każdy dzien na wagę złota. ;)

Witam :D
Cioteczki kochane, witają Was na świecie moje księżniczki!!!
Dostałam najpiękniejszy prezent na Dzień Matki!!!
O 10:45 urodziła się Klara 1570g :) a o 10:46 Roma 1950g :).
Klarcia oddycha samodzielnie natomiast Romcia jest podłączona do tlenu, ma problemy z ciśnieniem krwi i oddychaniem. Obie stabilne :D
Kochana gratulacje! Dziewczynki są cudne a data rewelacyjna [emoji2][emoji11] Dużo zdrówka dla Was [emoji9] a jak Ty się czujesz? Jeszcze raz ogromne gratulacje?

Ja dziewczyny w pon mam usg prenatalne polowkowe trzymajcie kciuki [emoji5]niedawno narzekalam ze nie czuję ruchów a teraz szaleją ze ho ho[emoji38]

Pozdrawiam i witam nowe dziewczyny [emoji4]

reklama
Bulkaasia ogromne gratulacje!! Dziewczynki śliczne,zdrówka dla was :) no i witamy w gronie szczesliwych mam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry