reklama
Jagojasko jak pięknie wam sie udało!! Ogromne gratulacje i zapraszamy na wątek bliźniaki niemowlaki
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, czuję się dobrze, najgorszy pierwszy tydzień po porodzie - byłam zmęczona, nerwowa, krocze okrutnie bolało i ogólnie słabo. Teraz jest lepiej choć nocki niestety mam nieprzespane. Uczymy się przystawiac do piersi jednocześnie i różnie nam to wychodzi.@jagojasko ogromne gratulacje!!! I to sn- wow super! Jak się czujesz? Maluszki śliczne i jakie duże!!!
Mam nadzieję, że jeszcze troszkę pracy i będą efekty
Maluchy przybierają na wadze i to najważniejsze.
Pokarmu mam dla połowy miasta
Pozdrowienia!!!
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Samoistnie o 2.45 pękł pęcherz, odeszły wody ale nie było akcji skurczowej. W szpitalu zaczęły się skurcze, powoli dochodziło do 5cm i nagle w pół godziny miałam pełne rozwarcie...Jagojasko chciałam dopytać czy Twoja akcja porodowa zaczęła się samoistnie czy została wywołana?
Wstępnie miało być cc, ale nikt się nie spodziewał tak szybkiej akcji i już było za późno...
Cieszę się, bo myślę że po cc byłoby mi zdecydowanie trudniej dojść do siebie. Mam w domu jeszcze Synka niespełna dwuletniego i po powrocie do domu mogłam wszystko ogarnąć.
Justyna_91
Zaciekawiona BB
Jagojasko gratulacje super, że masz tyle pokarmu, ja też bym chciała swoje maluchy móc wykarmić piersią
A mnie lekarz skierował wczoraj do szpitala i mają niby pilnować rozwarcia. Jak będzie 5 cm to mnie biorą do cięcia, a jak do poniedziałku się nie powiekszy to w poniedziałek cesarka.
A mnie lekarz skierował wczoraj do szpitala i mają niby pilnować rozwarcia. Jak będzie 5 cm to mnie biorą do cięcia, a jak do poniedziałku się nie powiekszy to w poniedziałek cesarka.
Flandi
Fanka BB :)
Samoistnie o 2.45 pękł pęcherz, odeszły wody ale nie było akcji skurczowej. W szpitalu zaczęły się skurcze, powoli dochodziło do 5cm i nagle w pół godziny miałam pełne rozwarcie...
Wstępnie miało być cc, ale nikt się nie spodziewał tak szybkiej akcji i już było za późno...
Cieszę się, bo myślę że po cc byłoby mi zdecydowanie trudniej dojść do siebie. Mam w domu jeszcze Synka niespełna dwuletniego i po powrocie do domu mogłam wszystko ogarnąć.
Wow! Jestem pod wrażeniem. Gratulacje ślicznych maluszków!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Fanka BB :)
Samoistnie o 2.45 pękł pęcherz, odeszły wody ale nie było akcji skurczowej. W szpitalu zaczęły się skurcze, powoli dochodziło do 5cm i nagle w pół godziny miałam pełne rozwarcie...
Wow! Jestem pod wrażeniem. Gratulacje ślicznych maluszków!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Justyna_91
Zaciekawiona BB
Spałam dziś aż 3 godziny, czuję się jak po spożyciu sporej ilości energetyków... za jakieś 2 godziny moje maluchy będą po drugiej stronie brzucha, jak tylko będę miała siłę dam znać co u nas
reklama
Podziel się: