reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Jogódka witaj :)
Ja jestem w 9tc i też jednokosmówkowa dwuowodniowa. Jak na razie też jestem trochę tym faktem przerażona ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze :)
Przeczytałam kilkadziesiąt pierwszych stron tego wątku i były dziewczyny z taką samą ciążą. Przez cały czas były w dobrym humorze i planowały wyprawkę. Wszystko się u nich dobrze skończyło. U nas też tak będzie,musimy w to wierzyć ;) Kiedy masz następne usg??

reklama
Cześć Dziewczyny,
Witam nowe mamy spodziewające się bliźniaków :D
Ja już 3 tydzień leżę w szpitalu i zostanę tu prawdopodobnie już do rozwiązania, ale nadal nie wiem kiedy to będzie. Ordynator mówi, że 35 tc to i tak już bardzo dobrze i że czekamy dalej :)

Larwka ładnie już dotrwałaś. Wiesz ile Twoje dzieciaczki ważą?

Ja jutro kończę 38 tydzień. Szyjki już prawie nie mam, za to rozwarcie na 3 cm. Także czas mi się definitywnie kończy. Jeśli w sobotę będę nadal w trójpaku to idę do szpitala. I tam mi pomogą z wywołaniem poródu.

Eh larwka współczuję tego leżenia w szpitalu, sama leżałam prawie 2 tygodnie, ale jak mi się skończył 36 tydzień to mnie puścili jeszcze do domu. Super dotrwałaś :), a wiem jak cieszy każdy kolejny dzień, tydzień w trójpaku. Mi ginekolog w 35 tygodniu tłumaczył, że co by się nie wydarzyło będzie dobrze, bo maluchy były po sterydach i przekroczyły wagę 2 kg. Tak więc dobrze, że Tobie też w końcu dali te sterydy, ale myślę, że Twoje maluchy będą grzeczne i jeszcze poczekają ;)

Eliame u Ciebie to już ładny tydzień się robi, mi chyba nie dadzą już końca 38 doczekać... Nawet jakby dali to trochę kiepsko, bo święta w szpitalu bym wtedy zaliczyła. Dziś się dowiem kiedy planują mnie kroić :)

reklama
Do góry