reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziękuję za słowa otuchy. Stan synka jest stabilny, ale to dopiero czwarty dzień, więc nigdy nic nie wiadomo. Choć chciałabym, żeby tak było już. Dziewczynka z powodu braku wód miała nierozwinięte płuca, nie odpowiadała na leczenie. W sobotę odeszła. Wyrzucam sobie, że się męczyła, że nie dali jej spokoju i że byłam przy niej dopiero na końcu. Wypisałam się ze szpitala na żądanie i pojechałam do niej, zdążyłam, żeby się z nią pożegnać. Współczuję Ci Milka strasznie, nikt nie powinien przez to przechodzić. Ja już nigdy nie będę miała córki. A synkowie za mną stęsknieni, więc muszę im sporo czasu poświęcać.

Powodzenia wszystkim czekającym na szczęśliwe rozwiązanie. Trzymajcie się dziewczyny.

tak ale on nie robi Ałaszewski,dawno rodziłaś?
7.09.16 także prawie 8 tyg temu. Ja byłam na 3 piętrze na perinatologii i tam miałam lekarza. Poród na dole ze swoim lekarzem cc w 34,2 ze względu na cholestaze I zagrożenie dla dzieci. Z dzieciakami wszystko ok. Lezaly 16 dni na neonatologi ale tylko ze względu na brak odruchu ssania. Gdy tylko nauczyły się jeść same to wyszliśmy do domu. Wcześniej leżałam 3 razy z czego w 30tc miałam podane sterydy. Warunki w mp są słabe ale mają specjalistów a dla dzieciaków wszystko człowiek wytrzyma.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się pierwszy raz:) według usg mamy 35 tydz , dwie dziewczyny Iga i Nikola
problemy widzę mamy podobne, ja już od kilku dni w nocy w ogóle nie śpię, odsypiam trochę od 6 rano do 10.W czwartek wizyta usg chcieliśmy cc w 38 tyg ale chyba już nie dam rady, ledwo do toalety dochodzę , kiepsko z chodzeniem.Z ruchami to tak jak u was jedna kopie jak wariatka druga siedzi często cicho.
To identycznie jak ja. 35 tydzień. W przyszły czwartek wizyta. Cc mam 17 listopada. Spać jeszcze mogę. Ale są noce co oka nie mogę zamknąć. Duszno mi i gorąco. Odsypiam jak dzieci idą do szkoły czyli 8-10.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja rodziłam w maju ale podczytuję was dziewczyny

Milka, Julla - jesteście bohaterkami, bardzo przykre informacje :( nawet nie wiem o bym ze sobą zrobiła takiej sytuacji. Nie wyobrażam sobie jakbym cała ciążę nosiła w sobie 2 bobaski a został ze mną tylko jeden.... mocno was wspieram i trzymam kciuki za dzieciaczki, które zostały.

Te co jeszcze się nie rozpakowały oby jak najdłużej jak to możliwe tak było.

K8sad no to trzymam kciuki byś wytrzymała :biggrin2:
Milka i Julia przytulam wirtualnie własnie doczytałam o waszych aniołkach
search

Załączniki

• banner.jpg
    banner.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 83
reklama
7.09.16 także prawie 8 tyg temu. Ja byłam na 3 piętrze na perinatologii i tam miałam lekarza. Poród na dole ze swoim lekarzem cc w 34,2 ze względu na cholestaze I zagrożenie dla dzieci. Z dzieciakami wszystko ok. Lezaly 16 dni na neonatologi ale tylko ze względu na brak odruchu ssania. Gdy tylko nauczyły się jeść same to wyszliśmy do domu. Wcześniej leżałam 3 razy z czego w 30tc miałam podane sterydy. Warunki w mp są słabe ale mają specjalistów a dla dzieciaków wszystko człowiek wytrzyma.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Też juz leżałam chwile bo mi psikusa zrobiły,wiec z warunkami sie juz zapoznałam a napisz jak sama cc ?

Do góry