reklama
Milka bardzo mi przykro.
Julla502 gratuluję. Pochwal się dzidziusiami duże?
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Julla502 gratuluję. Pochwal się dzidziusiami duże?
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Urodziłam dzisiaj w nocy.
Gratuluję!! Napisz w miarę możliwości kilka słów o tym jak przebiegł poród oraz jak się czujesz i jak maluchy
Chłopiec jest w stanie średnim ale stabilnym, waży 1400 gram, jest na cpap, póki co nic się nie dzieje; natomiast dziewczynkę musieli przewieźć do innego szpitala, miała zatrzymanie akcji serca, ma problem z płucami, bo długo odpływał płyn i tam podają jej tlenek azotu. Stan ciężki, ale póki co cały czas mam nadzieję.
Poród superekspresowy - skurcze miałam od środy, przechodziły po zastrzykach z nospy, dzisiaj w nocy były nawet słabsze, ale za to czułam, że to szyjka. Też mnie najpierw chcieli zbadać, sprawdzić rozwarcie, ale ja po dosłownie dwóch skurczach poczułam, że główka już wychodzi i z urodzoną główką mnie wieźli na porodówkę. Chłopca urodziłam przez cc pod narkozą 20 minut później... rozbita jestem i strasznie się martwię o córkę. Mleko dostarcza jej mój mąż, bo przynajmniej od razu udało mi się ściągnąć siarę.
Poród superekspresowy - skurcze miałam od środy, przechodziły po zastrzykach z nospy, dzisiaj w nocy były nawet słabsze, ale za to czułam, że to szyjka. Też mnie najpierw chcieli zbadać, sprawdzić rozwarcie, ale ja po dosłownie dwóch skurczach poczułam, że główka już wychodzi i z urodzoną główką mnie wieźli na porodówkę. Chłopca urodziłam przez cc pod narkozą 20 minut później... rozbita jestem i strasznie się martwię o córkę. Mleko dostarcza jej mój mąż, bo przynajmniej od razu udało mi się ściągnąć siarę.
32+3 , o godz 19 trafiłam do szpitala że skurczami, biegunka i wymiotami. Leżę już 3h pod ktg, skurcze cały czas się piszą...
Sterydów na płucka nie dostałam.
Co to będzie, nie wiem...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Sterydów na płucka nie dostałam.
Co to będzie, nie wiem...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jagojasko trzymam kciuki abyście pozostali jeszcze razem.
Jula kciuki za dzieciaki niech walczą.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Jula kciuki za dzieciaki niech walczą.
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: