reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Chłopiec jest w stanie średnim ale stabilnym, waży 1400 gram, jest na cpap, póki co nic się nie dzieje; natomiast dziewczynkę musieli przewieźć do innego szpitala, miała zatrzymanie akcji serca, ma problem z płucami, bo długo odpływał płyn i tam podają jej tlenek azotu. Stan ciężki, ale póki co cały czas mam nadzieję.

Poród superekspresowy - skurcze miałam od środy, przechodziły po zastrzykach z nospy, dzisiaj w nocy były nawet słabsze, ale za to czułam, że to szyjka. Też mnie najpierw chcieli zbadać, sprawdzić rozwarcie, ale ja po dosłownie dwóch skurczach poczułam, że główka już wychodzi i z urodzoną główką mnie wieźli na porodówkę. Chłopca urodziłam przez cc pod narkozą 20 minut później... rozbita jestem i strasznie się martwię o córkę. Mleko dostarcza jej mój mąż, bo przynajmniej od razu udało mi się ściągnąć siarę.

32+3 , o godz 19 trafiłam do szpitala że skurczami, biegunka i wymiotami. Leżę już 3h pod ktg, skurcze cały czas się piszą...
Sterydów na płucka nie dostałam.
Co to będzie, nie wiem...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry