Witam wszystkie podwójne mamy!
Mimo, że raczej nie jestem w ciąży bliźniaczej (jestem w 11 tygodniu, w 8 miałam usg, byla widoczna 'tylko' jedna fasolka), to pozwolilam sobie do Was zajrzeć. Mam nadzieję, że nie gniewacie się na mnie...
Widziałam kilka zdjęć Waszych maluszków- wszystkie śliczne! Aż się buzia sama uśmiecha, taki to cudowny widok! A Wy kobietki jakie silne jestescie, i fizycznie i psychicznie, z ciążą mnoga wiecej powikłań, problemów, a Wy to wszystko wytrzymujecie i nie lamiecie sie. I co najwazniejsze- wszystkie sie wspieracie! To jest MEGA pozytywne! Gratuluję Wam takiej zażyłości i poniekąd przyjaźni...
Może mnie uznacie za jakąś walnieta starą babę (mam 31 lat) - dwoje dzieci, trzecie w drodze (nieplanowane), a ja od kiedy zobaczylam dwie kreski, marzę o tym, żeby to byly bliźniaki... nie wiem, czy sobie po prostu wmawiam, ale trzecią ciążę przechodzę najgorzej, mam okropne mdłości, jestem bardzo senna, ogolnie samopoczucie do d... no i dosyc spory brzuszek juz od 9 tygodnia... wiem, że mam nikłe szanse, bo juz jedno usg bylo... ale mimo wszystko, może sobie je wymodle, albo 'wyczytam' z Waszego forum ;-) usg genetyczne mam 7 czerwca, więc jeszcze będę żyła nadzieją przez tydzień.
Chciałam Wam życzyć wytrwałości, zdrówka dla Was i dzieciątek i wierzę, że mimo malych kryzysów, dacie sobie radę ze wszystkim!
Paula.
PS. Jeszcze raz przepraszam za wejscie na nie moje forum.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom