Hej dziewczy widze przybylo maluszkow wszystkim zycze bardzo duzo zdrowka a mamuska cierpliwosci i odpoczynku u nas wszystko ok male maja obie ok.2100kg rosna jak na drozdzach codziennie kangur 2 razy tylko moje mleczko i przestawione juz sa z 8 na 6 posilkow.
reklama
No niestety, oni dopiero tydzień są na świecie, mały waży nieco ponad kilogram a większy jak do tej pory albo respirator albo cpap albo naświetlanie.a dlaczego nie mozesz ich kangurować albo nawet dotykać, szcegolnie tego ktory nie potrzebuje wsparcia oddychania? Bo sa za mali, tak?
Hej dziewczy widze przybylo maluszkow wszystkim zycze bardzo duzo zdrowka a mamuska cierpliwosci i odpoczynku u nas wszystko ok male maja obie ok.2100kg rosna jak na drozdzach codziennie kangur 2 razy tylko moje mleczko i przestawione juz sa z 8 na 6 posilkow.
kiedy ze szpitala wyjedziecie, wiadomo juz coś? To już duże dziewczyny
M
mama290
Gość
Nieptuska szkoda ze nie możesz pokangyrowac ja od samego początku mogłam i tez byli na cpap i
Max był trochę na respiratorze duzi tez nue byli bo 1,25 a drugi 1,45
Jjk te moje nastolatki to moge zamienić na 50 bobasów [emoji23] czasem brakuje mi juz słów na nich[emoji1]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Jjk te moje nastolatki to moge zamienić na 50 bobasów [emoji23] czasem brakuje mi juz słów na nich[emoji1]
Jeszcze nie wiemy ale ok 3 tygodni jeszczekiedy ze szpitala wyjedziecie, wiadomo juz coś? To już duże dziewczyny
Dziś już do niczego moi chłopcy nie byli podpięci więc pierwszy raz ich wzięłam na ręce <3 oczywiście beczałam jak bóbrNieptuska szkoda ze nie możesz pokangyrowac ja od samego początku mogłam i tez byli na cpap i
panolka
Zaciekawiona BB
Hej, dziewczyny, mam pytanie. W ktorym tygodniu dowiedzialyscie się, że będziecie miały dwojeczke? Mialyscie jakies inne objawy niz w pojedynczej ciąży?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
kalinka_77
Aktywna w BB
Koki, no wreszcie jakieś wieści - cieszę się, że wszystko ok. Duże już dziewczyny.
Ewka, jak tam dzisiaj nerwy? Trzymam kciukasy zaciśnięte, żeby Was szybko wypuścili. Rozumiem Cię doskonale, dla mnie szpital to też zło ostateczne i o ile przed porodem, jak są wskazania, pewnie bym czuła bezpieczniej, to po wszystkim człowiek chce jak najszybciej wrócić do siebie i się wścieka, że nie może. Pamiętaj, że faceci są z innej planety
Nietupska, wszystko będzie dobrze, zobacz jakie silne te Twoje maleństwa i jaką już długą drogę przeszły przez ten tydzień. Życzę Ci, żebyś jak najszybciej mogła wziąć je w ramiona i zeby ten czas w szpitalu szybko zleciał. A Ty jak się czujesz?
Patuska, Papagena, co tam u Was?
Ja miałam wczoraj wizytę i wszystko na szczęście dobrze. Chłopaki ważą 2100 i 2200 z aż się zdziwiłam, jakie wielkoludki szyjka 37 mm, więc super, no i to przeklete łożysko jest już tam, gdzie powinno i podobno nie stanowi już żadnego problemu. Uspokoiłam się bardzo
Ewka, jak tam dzisiaj nerwy? Trzymam kciukasy zaciśnięte, żeby Was szybko wypuścili. Rozumiem Cię doskonale, dla mnie szpital to też zło ostateczne i o ile przed porodem, jak są wskazania, pewnie bym czuła bezpieczniej, to po wszystkim człowiek chce jak najszybciej wrócić do siebie i się wścieka, że nie może. Pamiętaj, że faceci są z innej planety
Nietupska, wszystko będzie dobrze, zobacz jakie silne te Twoje maleństwa i jaką już długą drogę przeszły przez ten tydzień. Życzę Ci, żebyś jak najszybciej mogła wziąć je w ramiona i zeby ten czas w szpitalu szybko zleciał. A Ty jak się czujesz?
Patuska, Papagena, co tam u Was?
Ja miałam wczoraj wizytę i wszystko na szczęście dobrze. Chłopaki ważą 2100 i 2200 z aż się zdziwiłam, jakie wielkoludki szyjka 37 mm, więc super, no i to przeklete łożysko jest już tam, gdzie powinno i podobno nie stanowi już żadnego problemu. Uspokoiłam się bardzo
reklama
Ja w 6 tyg ze jedno w 9 ze dwójką...ale lekarz mówi ze jestem najlepszym przykładem nadpłodnienia. Moja historia jest długa i skomplikowana. A co do objawów niech nie myli Cię to ze inni mówią ze przy bliźniętach to dwa razy mocniej się czuje. Ja pierwszy trymestr wspominam bardzo dobrze... żadnych wymiotów etc.Hej, dziewczyny, mam pytanie. W ktorym tygodniu dowiedzialyscie się, że będziecie miały dwojeczke? Mialyscie jakies inne objawy niz w pojedynczej ciąży?
Kalinka u mnie ok. Jestem po sterydach. Jutro Łódź ostatnie prenatalne i kontrola serduszek...
Podziel się: