reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witajcie moje kochane i Poznajcie moje skarbenki: jeremi ur 25.05.br godz 12.31 waga 2650 i 51 cm oraz Eliza ur godz 12.33 waga 2360 i 50cm. Dziś rano (7.00) przyjechały do mnie do pokoju i razem spędzamy czas na karmieniu, przewijaniu i spaniu ;) jak wszystko będzie dobrze (raczej chodzi o mnie niż o maluchy bo z nimi wszystko dobrze) to w poniedziałek idziemy do domku :D

1464373088-1d1mld.jpeg
1464373104-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

My wczoraj wyszliśmy do domu :-D teraz to dopiero sie zacznie. Choć maluchy są naprawde grzeczne. Kupa, przewijanie, jedzenie i spanie. Wczoraj przyjechali moi rodzice to się śmiali że jakby dzieci nie było :-) nasza psina reaguje na każde kwęknięcie maluchów i siedzi z nosem w szczebelkach łóżeczka lub jak są w drugim pokoju to zagląda do turystycznego bo przez ścianki kiepsko widać :p

Mama 290 cewnikowali mnie przed bo mialam kroplówke i antybiotyk jeszcze więc przy okazji i to zrobili, a szwy mialam rozpuszczalne tylko jeden był po prostu mocniej podciągnięty na końcówce, albo to był początek nie wiem :p w każdym razie miałam do podcięcia tylko końcówki ale i tego nie było bo w czasie pryszniców samie poodpadały :p nawet nie zauważyłam kiedy.

Nietupska z jednej strony świetnie że cie wypisują a z drugiej szkoda bo tak byś mogła być cały czas przy maluchach. Mnie trzymali w sumie tylko przez wzgląd na nich. Dostałam tylko więcej dawek niz normalnie przeciwzakrzepowych zastrzyków.

reklama
Ewka i Margeret ale Wam zazdroszczę :( tez już chce, aby było po wszystkim. 3majcie się dzielnie :) pozdrawiam

Do góry