reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witajcie moje kochane i Poznajcie moje skarbenki: jeremi ur 25.05.br godz 12.31 waga 2650 i 51 cm oraz Eliza ur godz 12.33 waga 2360 i 50cm. Dziś rano (7.00) przyjechały do mnie do pokoju i razem spędzamy czas na karmieniu, przewijaniu i spaniu ;) jak wszystko będzie dobrze (raczej chodzi o mnie niż o maluchy bo z nimi wszystko dobrze) to w poniedziałek idziemy do domku :D

1464373088-1d1mld.jpeg
1464373104-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

My wczoraj wyszliśmy do domu :-D teraz to dopiero sie zacznie. Choć maluchy są naprawde grzeczne. Kupa, przewijanie, jedzenie i spanie. Wczoraj przyjechali moi rodzice to się śmiali że jakby dzieci nie było :-) nasza psina reaguje na każde kwęknięcie maluchów i siedzi z nosem w szczebelkach łóżeczka lub jak są w drugim pokoju to zagląda do turystycznego bo przez ścianki kiepsko widać :p

Mama 290 cewnikowali mnie przed bo mialam kroplówke i antybiotyk jeszcze więc przy okazji i to zrobili, a szwy mialam rozpuszczalne tylko jeden był po prostu mocniej podciągnięty na końcówce, albo to był początek nie wiem :p w każdym razie miałam do podcięcia tylko końcówki ale i tego nie było bo w czasie pryszniców samie poodpadały :p nawet nie zauważyłam kiedy.

Nietupska z jednej strony świetnie że cie wypisują a z drugiej szkoda bo tak byś mogła być cały czas przy maluchach. Mnie trzymali w sumie tylko przez wzgląd na nich. Dostałam tylko więcej dawek niz normalnie przeciwzakrzepowych zastrzyków.

reklama
Ewka i Margeret ale Wam zazdroszczę :( tez już chce, aby było po wszystkim. 3majcie się dzielnie :) pozdrawiam

Do góry