reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Margaret - mówisz ze dziś się czujesz rewelacyjnie -a mnie dziś tak kolana bola ze nie wiem jak się ruszać :(

reklama
Ewka kilka dni to raczej nie wchodzi w gre pani doktor z neonatologi powiedziala ze realistyczny termin wyjscia moze bedzie w 37 tyg.wiec jakies ok 5 tyg w szpitalu mam nadzieje ze beda duze i silne i zostana w szpitalu tylko jakis czas kontrolnie.dzieki Wam dziewczyny.

Koki trzymam kciuki za bezpieczne rozwiązanie [emoji4]

eiktkw7i1lgslap3.png

Wiesz koki - 5 tyg to takie ogólne stwierdzenie - a wszystko zależy od maluszków - dlatego życzę Ci by były duże i silne :) i by szybko osiągnęły 2 kg - bo to ponoć taka granicą od której wypuszczają do domu

Kalinka77 jutro bede miala aktualna wage ostatnio mialy po 1.5kg ewka111 tez tak myslalam o tych 2kg i pytalam lekarza to odpowiedzial ze wypuszczali juz dzieciaczki ponizej 2 kg chodzi o to aby same oddychaly jadly pily nie tracily oddechu wiec mam nadzieje ze moje dziewczyny beda silne i szybko wrocimy do domu

A ja dziś przegielam z lataniem - przedszkole, zakupy w Lidl, obiad dla 8 osób, zakupy kwiatów na taras, i jeszcze jazda na trening z młodą. .. . Nóg nie czuje.... głupia ja... mam nadzieje tylko ze nic się nie będzie działo... choć na całe szczęście póki co to spokojnie.... ale jutro wstaje tylko po to co trzeba - w sensie siku i jedzenie ;) mam opiekę do młodego wiec naprawdę nic nie robie!!!

reklama
Witam dziewczyny :)jestem tu nowa :).Jestem w ciazy jednokosmowkowej dwuowodniowej 12 tydz dzisiaj zaczynamy :).Czy ktoras z przyszlych mam tez jest w takiej ciazy??.pozdrawiam

Do góry